loading...
جاب ویژن
جاب ویژن بازدید : 28 شنبه 07 فروردین 1400 نظرات (0)

 این روزها کهبه خاطر تورم، فشارهای اقتصادی و بیماری کرونا، بسیاری از کسب و کارها مجبور به تعدیل یا اخراج کارکنان خود شده‌‌اند؛ کارگران و کارمندان بیشتر از قبل با معضل «بیکاری» دست به گریبان هستند. در این وضعیت شاید قانون بیمه بیکاری تامین اجتماعی و حمایتی که از کارگران میکند تنها امیدی است که این افراد برای گذران زندگی به آن چشم دوخته‌اند.

قانون بیمه بیکاری در سال ۱۳۶۹ و در بحبوحه جنگ تصویب شد و هدف از آن، حمایت و پشتیبانی از کارگران برای ادامه زندگی و تامین مایحتاج روزانه بوده است. درست است که در بسیاری از مواقع این خود شما هستید که تصمیم به استعفاء یا قطع همکاری با سازمان می‌گیرید؛ اما در برخی موارد، سازمانی که در آن استخدام شده‌اید بدون میل و رغبت شما و به‌صورت یک طرفه اقدام به خاتمه همکاری می‌‌کند.  قطع منبع درآمد تا پیدا کردن استخدام در شغل جدید و فشارهای اقتصادی و از سوی دیگر فشارهای روانی ناشی از این اتفاق ممکن است باعث ایجاد مشکلات جدی در زندگی افراد شوند.

بیمه بیکاری، راهکاری است که برای این شرایط دشوار در نظر گرفته شده و به کاهش فشار اقتصادی و روانی کمتر به فرد بیکار شده کمک می‌کند. در این مقاله جاب ویژن به شرایط دریافت این کمک هزینه، نحوه پیگیری و ثبت نام، مبلغ پرداختی و پرداخته‌ایم.

 

قانون بیمه بیکاری و تعریف بیکار

وقتی شما در سازمانی استخدام می‌شوید؛‌ ماهیانه درصد کمی از حقوق شما به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می‌شود. البته کارفرما نیز باید مبلغی را ماهیانه و برای هر کارمند به این سازمان پرداخت کند.به این ترتیب، علاوه بر اینکه می‌توانید هنگام دریافت خدمات درمانی از دفترچه بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید؛ موقع بیکاری و بازنشستگی هم مقرری ماهانه دریافت خواهید کرد. بنابراین هنگام امضای قرارداد همکاری با سازمان‌ها، حتما بر رد شدن حق بیمه اصرار کنید.

در قانون کار، بیکار به کارگری گفته می‌شود که بدون میل و اراده خود کارش را از دست داده باشد. بنابراین اگر سابقه بیمه دارید و از طرف کارفرما به شما اعلام شده که همکاری با شما خاتمه پیدا کرده؛ واجد شرایط برای دریافت مقرری بیکاری هستید. البته برای دریافت بیمه بیکاری باید درخواست خود را سریعا ثبت نموده و پیگیر مراحل قانونی باشید. در صورتی که تقاضای شما پذیرفته شد؛ تا مدت زمان مشخصی، هر ماه مبلغی به حسابتان واریز می‌شود.

بیمه بیکاری به چه افرادی داده می‌شود؟

هر پرونده بیمه بیکاری توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد و هر ماه هم بازرسان سازمان به آدرس ثبت شده شما سرکشی خواهند کرد تا از حضور شما در خانه و عدم اشتغال، اطمینان حاصل کنند. با این حال، شرایط و قوانین کلی برای دریافت حق بیمه بیکاری عبارتند از:

  •  تابعیت ایرانی داشته باشید. قانون بیمه بیکاری شامل حال مهاجران و افرادی که تابعیت غیر ایرانی دارند؛ نمی‌شود.
  • به‌صورت غیر خودخواسته کارتان را از دست داده باشید. طبق قانون، اگر تغییرات ایجاد شده در محل کار، منجر به از بین رفتن واحد صنعتی یا تعدیل نیرو بشود یا به دلیل وقوع حوادث غیرمترقبه (سیل، زلزله، بیماری کرونا و) بیکار شوید؛ می‌توانید از این امکان استفاده کنید.
  • حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید. البته بر اساس قانون کار، داشتن شش ماه سابقه بیمه کافی است؛ اما طبق تجربه، داشتن یک سال سابقه کار برای دریافت مبلغ بیمه بیکاری ضروری به نظر می‌رسد. البته اگر وقوع حوادث غیرمترقبه باعث بیکاری شما بشود؛ نیازی به شش ماه سابقه بیمه ندارید و با گذشت هر میزان از زمان شروع به کار و سابقه بیمه، می‌توانید برای دریافت این مبلغ درخواست بدهید.

چطور برای دریافت بیمه بیکاری درخواست بدهیم؟

برای دریافت این مبلغ، قبل از هرچیز باید در سامانه جامع روابط کار حساب کاربری ایجاد کنید؛ سپس برای احراز هویت به پیشخوان دولت یا شعب بانک رفاه کارگران مراجعه کنید. بعد از احراز هویت مدارک موردنیاز را در سامانه بیمه بیکاری بارگذاری کرده و در خواست خود را تکمیل کنید. برای پیگیری پرونده بیمه بیکاری هم می‌توانید به این سامانه مراجعه کرده و از مسیر گزارش‌های کارگری- بیمه بیکاری، وضعیت درخواستتان را پیگیری کنید. هر گونه نقص در مدارک یا سایر مشکلات پرونده شما در این قسمت به شما نمایش داده می‌شود.به یاد داشته باشید که برای دریافت مبلغ بیمه بیکاری، حتما باید در بانک رفاه کارگران حساب باز کرده باشید

مبلغ بیمه بیکاری تا چه زمانی به بیمه شده پرداخت می‌شود؟

 

مدت زمانی که بیمه بیکاری به شما پرداخت می‌شود بر مبنای مدت سابقه بیمه و مجرد یا متاهل بودن شما، متفاوت است. طبق قانون، با داشتن سابقه بیمه بعد از شش ماه، این وجه را دریافت خواهید کرد؛ در حالی که قبلا اشاره شد که معمولا بعد از داشتن یک سال سابقه، واجد شرایط دریافت بیمه هستید. همچنین حداقل و حداکثر مدت دریافت این وجه، ۶ و ۵۰ ماه خواهد بود.

البته لازم به ذکر است مدت زمانی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنید نیز به‌عنوان سابقه بیمه برای شما در نظر گرفته می‌شود. البته مبالغ و مزایایی مثل عیدی، سنوات و ... که معمولا کارفرما موظف است پرداخت کند را دریافت نخواهید کرد.

جمع‌بندی

بسیاری از کارگران و کارمندان بخش خصوصی به دلایل مختلف ممکن است کار خود را از دست بدهند. گاهی خود شخص در این امر دخیل است؛ اما بسیاری از مواقع، بیکاری به‌صورت ناخواسته و از سوی کارفرما رخ می‌دهد. در این شرایط، فشار اقتصادی همراه با فشار روانی ناشی از اخراج، شرایط ناگواری برای فرد بیکار ایجاد می‌کند.اما به موجب قانون بیکاری، اگر سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید و بدون میل و اراده خود کارتان را از دست بدهید؛ می‌توانید تا مدت زمانی مشخص، ماهیانه‌ای مبلغی به عنوان حقوق بیکاری دریافت کنید.مبلغ بیمه و مدت زمان پرداخت آن به عواملی مثل سابقه بیمه شما بستگی دارد.

شیوع بیماری همه گیر کرونا و تعطیلی بسیاری از مشاغل هم به‌عنوان یکی از مصادیق و شرایط دریافت حق بیمه بیکاری شناخته می‌شود. بنابراین در صورتی که این بیماری موجب بیکار شدن شما شده؛ می‌توانید درخواست خود برای دریافت این کمک هزینه را ثبت کنید.

در این مقاله از جاب ویژن در مورد بیمه بیکاری، شرایط دریافت آن و نحوه ثبت نام آن صحبت کردیم. دریافت این کمک هزینه می‌تواند کمک زیادی به شرایط زندگی شما در ایام بیکاری کند تا با آرامش بیشتری به دنبال موقعیت شغلی بعدی و استخدام بگردید.

جاب ویژن بازدید : 28 چهارشنبه 27 اسفند 1399 نظرات (0)

یکی از مهم‌ترین مسائل برای مدیران و سایر کارمندان مجموعه در هر سازمان و شرکتی، مباحث مربوط به مسائل مالی مانند سود، هزینه، حقوق و است. به همین دلیل جذب حسابدار از حساس‌ترین و سخت‌ترین کارهاست؛ زیرا تمامی امور مالی از جمله بودجه‌بندی، بستن حساب‌ها، پرداخت حقوق و دستمزد و بر عهده حسابدار شرکت خواهد بود. این مسئله باعث شده تقاضا برای استخدام و جذب حسابدار روزبه‌روز افزایش پیدا کند.

 

رشته حسابداری دارای شاخه‌های مختلفی است که حسابداری مالی تنها یکی از آن‌ها است. منظور از حسابداری، ثبت دقیق و سیستماتیک تراکنش‌های مالی یک کسب‌وکار است. حسابداری نقش مهمی در کسب‌وکارها دارد زیرا میزان درآمد و هزینه‌های شرکت را مشخص می‌کند. با رقابتی شدن بازارها و افزایش میزان تراکنش‌های مالی، نیاز شرکت‌ها به استخدام حسابدار افزایش پیدا کرده و در حال حاضر بازار کار خوبی برای این شغل وجود دارد.

در این مقاله جاب ویژن با ما همراه باشید تا در رابطه با اهمیت شغل حسابداری و مهارت‌هایی که برای موفقیت در این موقعیت شغلی نیاز دارید بیشتر صحبت کنیم.

یک حسابدار موفق و حرفه‌‌ای به چه مهارت‌هایی نیاز دارد؟

به عنوان حسابدار، هر قدر توانمندی‌های بیشتری داشته باشید؛ یافتن شغلی با مزایای بالاتر برای شما راحت‌تر خواهد بود. مهارت‌های مورد نیاز برای استخدام حسابدار را می‌‌توانیم به دو دسته مهارت‌های فنی و مهارت‌های نرم دسته بندی کنیم:

مهارت‌های سخت یا فنی به توانمندی‌های شما در مورد شناخت قوانین، کار با نرم‌افزار، توانایی کار با اعداد، توجه به جزئیات حساب‌ها و مربوط می‌شود. اما مهارت‌های فردی یا نرم موردنظر برای جذب حسابدار، بسیار متنوع و گسترده‌تر است.

برخلاف دیدگاه عمومی، شغل حسابداری به این معنا نیست که تنها پشت میز بنشینید و اعداد و داده‌ها را وارد کنید؛ بلکه حسابدار موفق باید از مهارت‌های ارتباطی بسیاری برخوردار باشد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که هنگام گزینش حسابدار مورد بررسی قرار می‌گیرند اشاره می‌کنیم:

به روز بودن و آگاهی از اخبار و قوانین جدید

قوانین مالیاتی و قوانین کار مرتبط با حقوق، دائما در حال تغییرند. در این میان حسابدار موفق تلاش می‌‌کند اطلاعات خود را به‌روز نگه دارد. اطلاع و پیگیری قوانین و اخبار جدید، می‌تواند تغییر قابل توجهی در جایگاه شغلی شما به‌عنوان حسابدار ایجاد کند.

آشنایی با نرم‌افزارهای تخصصی حسابداری

دیگر زمان آن گذشته که باید دستی اعداد را وارد اسناد کرده و یا با ماشین حساب ترازنامه‌ها را کنترل می‌کردید. امروزه اکثر کارهای مربوط به حسابداری با نرم‌افزارهای تخصصی مالی و حسابداری انجام می‌شود.

اموری مثل ثبت اسناد و صورت‌ها نرم‌افزارهای مخصوص خود را دارند؛ همچنین برای گزارش‌گیری و تحلیل هم بهتر است از نرم افزارهای مرتبط استفاده کنید. نرم‌افزارهای پرکاربرد در هر زمینه تخصصی، دو یا سه عدد بیشتر نیستند و کافی است نگاهی به آگهی‌های استخدام حسابدار در جاب ویژن بیاندازید تا متوجه شوید نرم‌افزارهای محبوب بین کارفرماها دقیقا کدام یک هستند.

تسلط بر مجموعه نرم افزارهای  Microsoft Office

 

از جمله مهم‌ترین ابزارهای هر حسابدار،Excell  و word است. بهترین نرم افزار برای گزارش‌گیری و تحلیل و رسم نمودارها،  Excell  است. مخصوصا اگر در اول راهید؛ خوب است بدانید که شرکت‌ها برای استخدام کمک حسابدار یا استخدام حسابدار پاره‌وقت به این توانایی شما توجه خاصی دارند.

دقت به جزئیات و تمرکز بالا

هنگامی که مشغول به کار هستید؛ ممکن است اتفاقات زیادی، از سروصداهای زیاد و مزاحم تا مشکلات شخصی، اطراف شما رخ دهد: اما اگر بنا باشد با هر کدام از این اتفاقات تمرکز خود را از دست بدهید؛ هیچ حسابی تراز نخواهد شد.

شما باید در تمامی ساعات کاری، تمرکز خود را معطوف به وظایف و اسنادی کنید که پیش روی شما قرار دارد. حواس‌پرتی و عدم تمرکز در شغل حسابداری، ممکن است ضررهای چند میلیون تومانی به دنبال داشته باشد. بنابراین؛ تقویت مهارت تمرکز در شرایط پرتنش و شلوغ را حتما جدی بگیرید تا پیشرفت کنید.

نظم و توانایی سازماندهی

حسابداری شغلی بسیار ظریف و حساس است و ثبت نکردن یک فاکتور ساده می‌تواند مشکلات جدی برای شما و شرکت ایجاد کند. اگر به دنبال موفقیت در این شغل هستید؛ حتما روی نظم و قدرت سازماندهی خود کار کنید.

توانایی انجام کار تکراری و روتین

اگرچه وظایف شغلی یک حسابدار بسیار متنوع و پیچیده است؛ ولی در اکثر روزها، باید به کارهای روتین و روزمره مثل ثبت و مستندسازی ورودی‌ها و خروجی‌های مالی مشغول باشید. اگر روحیه انجام کارهای روتین و روزمره را به مدت طولانی ندارید؛ بهتر است بیشتر روی این مهارت خود کار کنید تا بتوانید در این شغل موفقیت بیشتری کسب کنید.

توانایی گزارش نویسی

حسابدار باید توانایی تنظیم گزارش‌ها و نامه‌ها را داشته باشد و درباره وضعیت مالی در شرایط فعلی و آینده مجموعه، به مدیریت و سایر افراد مرتبط گزارش ارائه کند.

از آنجا که فهم اعداد و ارقام توسط همه افراد مجموعه امکان پذیر نیست؛ اهمیت دارد که حسابدار بتواند به زبانی ساده و روان امور نامه‌نگاری و گزارش‌نویسی حسابداری را انجام بدهد.

مهارت‌های ارتباطی خوب و قدرت تعامل

 

شغل حسابداری بر خلاف چیزی که بسیاری گمان میکنند منحصر به مستند کردن صورت‌های هزینه و درآمد نیست. شما باید توانایی برقراری ارتباط با سایر افراد مجموعه را داشته باشید تا هم آنها در جریان وضعیت مالی سازمان قرار بگیرند و هم شما بتوانید اطلاعات موردنظر خود را از آنها دریافت کنید.

 

جمع‌بندی

هر مجموعه و سازمانی به خدمات و مهارت‌‌های حسابداران نیاز دارد. حسابداران همه هزینه‌ها و سودهای سازمان را بررسی و با زبان عدد و رقم، وضعیت فعلی و آینده سازمان را تشریح می‌کنند. به علت افزایش ثبت شرکت‌ها و سختگیری بیشتر قوانین مالیاتی ؛ تقاضا برای گزینش حسابدار و استخدام کمک حسابدار هم رو به افزایش است.

موقعیت شغلی حسابداری از آن دست مشاغلی است که بدون حضور فیزیکی در شرکت هم می‌توانید کارها را انجام بدهید؛ از همین رو، آگهی‌های استخدام حسابدار پاره وقت و یا دورکار زیادی روزانه در جاب ویژن منتشر می‌شوند. این امکان باعث شده دانشجویان حسابداری بتوانند در کنار تحصیل، سابقه کاری هم کسب کنند.

البته برای اینکه حسابدار حرفه‌ای شوید؛ باید نحوه کار با نرم‌افزارهای تخصصی حسابداری را بدانید؛ بر Microsoft Office تسلط داشته باشید؛ به دنبال قوانین جدید مرتبط با بیمه، مالیات و حقوق و دستمزد باشید و حوزه تخصصی خود در حسابداری را انتخاب کنید. تسلط در یکی از گرایش‌های حسابداری مانند حسابداری مالیاتی یا حسابداری مالی، میزان حقوق و درآمد حسابدار را هم افزایش خواهد داد.

 

جاب ویژن بازدید : 27 چهارشنبه 27 اسفند 1399 نظرات (0)

کارمند اداری از آن دست مشاغلی است که نیاز به تحصیلات خاص و بالایی ندارد و تنها کافی است فرد با روند اداری سازمان محل کارش آشنایی پیدا کند. با این حال، سازمان‌ها و کارفرماها برای جذب کارمند اداری و منشی، به مهارت‌های فردی خاصی توجه دارند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، مهارت در سازماندهی و نظم است.

سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ اغلب امور دفتری و اداری زیادی دارند و برای انجام این امور به استخدام کارمند اداری و منشی نیاز پیدا می‌کنند. مسئولیت اصلی کارمند اداری یا منشی، رسیدگی، هماهنگی و سازماندهی این امور است تا همه‌چیز با نظم و سرعت پیش برود و دیگر کارکنان بتوانند با خیال راحت بر وظایف تخصصی خود تمرکز داشته باشند.


معمولا، شرایط و ساعات کاری کارمندان اداری بر طبق قوانین کار است و تفاوت چندانی با هم دیگر ندارند.کارمندان اداری موظفند به صورت تمام وقت در طول روزهای غیرتعطیل، مشغول به کار باشند. البته بعضی از کسب و کارهای کوچک نیز برای کاهش و صرفه‌‌جویی در هزینه‌ها، تمایل بیشتری به استخدام کارمند پاره وقت دارند.

با پیشرفت و رشد سریع فناوری و دیجیتالی شدن بسیاری از کارها، نیاز به کارمندان اداری نیز به مروز زمان کاهش پیدا خواهد کرد. با این حال، هنوز، به ویژه در کشورهای جهان سوم مثل ایران که کاغذبازی و بروکراسی اداری هنوز با خدمات دیجیتال جایگزین نشده، نیاز به استخدام کارمند اداری و منشی تقاضای زیادی دارد.

در این مقاله جاب ویژن قصد داریم در مورد شرایط، تحصیلات و مهارت‌های مورد نیاز برای استخدام کارمند اداری صحبت کنیم و بازار کار و دورنمای شغلی این موقعیت کاری را با یکدیگر بررسی کنیم.

حوزه مسئولیت‌های کارمند اداری شامل چه مواردی می‌شود؟

کارمندان اداری هم مثل سایر مشاغل در سازمان‌های بزرگ دارای سطوح شغلی مختلفی هستند که وظایف و مسئولیت‌های آن‌ها با هم تفاوت دارد. به این ترتیب شرح دقیق وظایف کارمند اداری تا حد زیادی به زمینه فعالیت و اندازه‌ سازمان و شرکت بستگی دارد. با این حال، به طور کلی می‌توانیم چارچوب کلی وظایف شغلی کارمند اداری را به شرح زیر بیان کنیم:

  • سفارش و نگهداری از تجهیزات مورد نیاز در بخش اداری سازمان
  • هماهنگی سفرهای کاری و دیگر ارتباط خارجی پرسنل سازمان
  • رزرو اتاق‌های جلسات و کنفرانس
  • همکاری با دیگر پرسنل برای عقد قراردادهای خارج سازمانی
  • پاسخگویی به تماس‌های تلفنی و ایمیل
  • کپی و پرینت از اسناد مختلف
  • هماهنگی قرارهای ملاقات
  • آماده‌سازی صورت‌های مالی
  • رسیدگی به امور بانکی مثل باز کردن حساب‌های بانکی
  • تطبیق یا مغایرت‌گیری حساب‌ها با پیروی از یک برنامه‌ریزی زمانی

مسئولیت‌هایی که در بالا ذکر شد، جزء وظایف کلی و عمومی کارمندان اداری هستند؛ اما بعضی از کارمندان اداری، بسته به بخش یا سازمانی که در آن کار می‌کنند، وظایف دیگری نیز ممکن است داشته باشند که عبارتند از:

  • جذب، آموزش و نظارت بر کار پرسنل تازه‌کار
  • تحلیل داده‌های آماری
  • استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) برای قراردادن محتوا و به روزرسانی آن در وبسایت سازمان و کار با پایگاه‌های داده‌ داخلی سازمان
  • مدیریت بودجه و تنخواه
  • استفاده از  نرم‌افزارهای مختلف مثل مایکروسافت آفیس برای مدیریت داده‌ها و تولید اسناد
  • هماهنگی رویدادهای درون سازمانی

بررسی موقعیت شغلی کارمند اداری و حجم و تنوع کاری

 

حجم کاری کارمند اداری یا منشی به اندازه‌ سازمان و نوع فعالیت‌ آن بستگی دارد و در هر شرکت و کسب و کاری ممکن است متفاوت باشد. بعضی از سازمان‌های متوسط که  در حال رشد و پیشرفت هستند معمولا حجم کاری زیادی برای کارمندان اداری دارند. زیرا درآمد این سازمان‌ها برای به‌خدمت‌گیری تعداد زیادی کارمند اداری، چندان بالا نیست و یک نفر باید تمام امور را انجام بدهد. با این حال، میزان درامد این کارمندان از منشی‌ها که معمولا حجم و ساعات اداری کمتری دارند، بالاتر است.

در سازمان‌های بزرگتر، سلسله‌مراتب و بروکراسی اداری کاملا مشخص شده و هر بخش، تعدادی کارمند اداری دارد که وظایف به طور مناسبی بین آن‌ها تقسیم شده است. همچنین، بعضی از جایگاه‌های شغلی در این سازمان‌ها که مکاتبات زیادی دارند، دارای منشی اختصاصی هستند.

تحصیلات دانشگاهی لازم برای تصدی شغل کارمند اداری چیست؟

از آن جا که موقعیت‌های شغلی منشی‌ و کارمند اداری، مشاغل عمومی محسوب می‌شوند  به تحصیلات بالایی نیاز ندارد و هر کارجویی بدون تحصیلات دانشگاهی، به شرط آشنایی با روندهای سازمانی، می‌تواند برای فرصت‌های شغلی منشی یا کارمند اداری رزومه ارسال کند.

 با این وجود، اکثر کارفرمایان در جذب و گزینش کارمند اداری، داشتن حداقل مدرک لیسانس در رشته‌های مرتبط علوم انسانی مانند مدیریت، کسب و کار، حقوق و را جزء شروط الزامی استخدام در نظر می‌گیرند. پیشرفت در این شغل، وابستگی چندانی به مدرک تحصیلی شما ندارد و صرفا براساس تجربه و مهارت‌های مورد نیاز است.

چه مهارت‌هایی برای انجام وظایف کارمند اداری ضروری هستند؟

 

کارمندان اداری برای انجام امور دفتری نیازمند مهارت‌های تخصصی بالایی نیستند؛ اما لازم است مهارتهای فردی خاصی داشته باشند تا به خوبی از پس وظایف شغلی اداری بربیایند. به طور کلی، واحدهای منابع انسانی سازمان‌ها در جلسه‌ مصاحبه برای استخدام کارمند اداری، توجه زیادی به مهارت‌های فردی زیر دارند:

  • مهارت‌های مدیریت پروژه
  • مهارت‌های کلامی و ارتباطی قوی
  • پاسخگویی مناسب به تماس‌های تلفنی
  • توانایی در مدیریت فشار و اولویت‌بندی کارها و حجم کاری
  • مهارت در ارائه‌ گزارش و توجه به جزئیات
  • توانایی پذیرش و درک دستورالعمل‌های داده شده
  • قابل اطمینان بودن و صداقت
  • توانایی کار تیمی
  • توانایی برنامه‌ریزی و زمانبندی کارها

البته در برخی سطوح شغلیِ اداری، علاوه بر مهارت‌های نرمی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، به مهارت‌های سخت و تخصصی هم نیاز است.

اکثر آگهی‌های استخدام کارمند اداری متعلق به چه سازمان‌هایی است؟

به طور کلی، هر سازمان و شرکتی با هر زمینه فعالیت، برای انجام امور دفتری روزانه، به استخدام و جذب کارمندان اداری نیاز پیدا خواهد کرد. با این حال، به طور کلی می‌توان گفت که سازمان‌های زیر به دلیل اندازه و نوع فعالیت، نیاز بیشتری به منشی و کارمند اداری دارند:

  • دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های بزرگ
  • سازمان‌ها و ادارات دولتی
  • سازمان‌های عمومی مثل خیریه‌ها
  • بیمارستان‌ها
  • شرکت‌های ارائه دهنده‌ خدمات حقوقی و مالی
  • سازمان‌های دارای تشکیلات بزرگ و گسترده که حجم بالای مکاتبات اداری دارند

جمع بندی

تمامی سازمان‌ها و کسب‌وکارها با هر اندازه و تعداد پرسنل، برای پیشبرد سریع و منظم کارهای دفتری و اداری، به استخدام کارمند اداری و منشی نیاز دارند. وظایف اصلی کارمندان اداری و منشی‌ها به طور کلی انجام کارها و امور دفتری و کاغذبازی‌های روزانه سازمان است. بنابراین، دیگر کارکنان که وظایف تخصصی‌تری را به عهده دارند، می‌توانند تمامی زمان، انرژی و تمرکزشان را روی کار اصلی خود قرار ‌دهند.شغل کارمند اداری و همین طور منشی گری به تحصیلات دانشگاهی خاصی نیاز ندارد و با داشتن مدرک لیسانس در هر رشته‌ای می‌توانید فعالیت خود را شروع کنید. با این حال، تجربه و کسب مهارت‌های لازم، حرف اول را در پیشرفت به عنوان کارمند اداری می‌زند.

جاب ویژن بازدید : 27 سه شنبه 26 اسفند 1399 نظرات (0)

مهندسی معماری رشته‌ای است که ارتباط نزدیکی با مهندسی عمران دارد ولی با آن متفاوت است. گفته می‌شود که اگر یک ساختمان را شبیه بدن انسان در نظر بگیریم، مهندسان عمران استخخوان‌بندی و عضلات آن را می‌سازند و مهندسان معمار، پوست، ظاهر و اندام‌های داخلی را طراحی می‌کنند.


متأسفانه بازار کار این رشته آنقدر خوب نیست که همه‌ی فارغ‌التحصیلان بتوانند بلافاصله در مشاغل مرتبط، مشغول به کار شوند و برای تصاحب فرصت‌های شغلی، یک رقابت طبیعی وجود دارد. برای مشاهده‌ی آگهی‌های استخدام مهندس معمار و شهرسازی کلیک کنید.

البته، تعداد آگهی‌های استخدام مهندس معمار و شهرسازی کم نیست. برای مشاهده‌ی این آگهی‌ها می‌توانید به وب‌سایت کاریابی آنلاین جاب ویژن مراجعه کرده و در بالا صفحه، «فیلتر گروه شغلی» را روی گزینه‌ی «مهندسی معماری و شهرسازی» قرار دهید و روی دکمه جستجو کلیک کنید تا تعداد زیادی از این آگهی‌ها به شما نمایش داده شوند. شما می‌توانید به سادگی برای آن آگهی‌ها رزومه ارسال کنید.

تحصیلات آکادمیک، حرف اول را در این شغل و پیشرفت حرفه‌ای یک معمار می‌زنند. البته این شغل، همانند هر شغل هنری دیگری، نیازمند مهارت‌های سخت و نرم متعددی است. خود این رشته شامل مشاغل مختلفی مثل معماری، تکنسین معماری، طراحی داخلی و طراحی فضا و … است. مهندسین معمار، پس از پایان تحصیلات، باید ابتدا برای آگهی‌های استخدام کارآموز معماری رزومه ارسال کنند. این دوره‌های کارآموزی چندین سال طول می‌کشند و پس از مدتی، شما می‌توانید به صورت حرفه‌ای مشغول به کار شوید.

در این مقاله می‌خواهیم شغل مهندسی معماری را به شما معرفی کنیم و مسیر تبدیل شدن یک فارغ‌التحصیل رشته‌ی مهندسی معماری به یک معمار حرفه‌ای را برای شما توضیح دهیم.

شغل مهندسی معماری و اهمیت آن

 

این رشته، رشته‌ای نسبتا جدید است و در اواسط قرن بیستم معرفی شد. مهندسین معمار دانش عملی و نظری را در طراحی ساختمان‌ها و سیستم‌های داخلی ساختمان‌ها به کار می‌گیرند. هدف این رشته، ساخت ساختمان‌هایی با کارایی بالاست که ایمن، سالم، راحت و زیبا باشند و با اصول توسعه‌ی پایدار، مطابقت کنند.

مهندسی معماری رشته‌ای است که تکمیل کننده‌ی مهندسی عمران در ساخت سازه‌هایی مثل ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی، پل‌ها، فرودگاه‌ها، بنادر و ... می‌باشد. در واقع، در حالی که مهندسین معماری یک سازه‌ی متناسب با کاربردها و زمینه‌ی فرهنگی طراحی می‌کنند، مهندسین عمران، آن را از نظر عملی امکان‌پذیر و ایمن می‌سازد و سازه را اجرا می‌کنند و در حین اجرای سازه نیز مهندسین معماری، ویژگی‌هایی مثل نمای داخلی و خارجی سازه، ایمنی، قابلیت‌ها، تأسیسات و ... طراحی کرده و بر اجرای آن‌ها نظارت می‌کنند.

تمرکز این رشته روی تمامی سیستم‌های ساختمانی شامل سیستم‌های مکانیکی، نورپردازی، الکتریکی و ساختاری است و در عین حال، در فرایند ساخت ساختمان‌ها و سیستم‌های ساختمانی نیز نقش دارد. مهندسین معمار، آموزش‌های مهندسی نیز می‌بینند و پس از پایان تحصیلات می‌توانند برای آگهی‌های استخدام مهندس عمران نیز رزومه بفرستند. با اینکه معماری، اشتراکات زیادی با مهندسی معماری دارد، با این حال، تمرکز معماری روی اثرات فضایی و فرهنگی و اثرات جنس مصالح رو شکل ظاهری ساختمان‌ها و محیط داخلی آن‌ها است.

 

با توجه به اینکه انسان‌ها اکثر زمان خود را در طول شبانه‌روز درون ساختمان‌ها سپری می‌کنند و حتی زمانی که خارج از ساختمان‌ها هستند در محاصره‌ی سازه‌های معماری می‌باشند، معماری می‌تواند نقش بسیار پررنگی در زندگی‌های ما داشته باشد و تأثیرات عمیقی روی فرهنگ و کیفیت زندگی بشر بگذارد.

مهندسین معمار کارهای زیر را انجام می‌دهند:

  • مطالعه و تجزیه و تحلیل نقشه‌ها و اسناد مهندسی پیچیده
  • تضمین ایمنی، کارایی و قابل اطمینان بودن نقشه‌ها، نمونه‌های اولیه و سازه‌ها
  • بررسی قابلیت‌ها و ایمنی سازه‌ها و تضمین این ویژگی‌ها
  • تعیین اهداف، هزینه‌ی مورد نیاز و زمان لازم برای انجام پروژه با همکاری تیم ساخت و ساز
  • شناسایی و برطرف کردن مشکلات در نقشه‌ها، نمونه‌های اولیه و ساختارهای ساختمان‌ها
  • آزمایش و ارزیابی سیستم‌های ساختمانی برای پیدا کردن مشکلات و برطرف کردن آن‌ها
  • کشیدن نقشه‌های معماری و تحلیل آن‌ها و ساخت نمونه‌های اولیه از ساختمان برای ارائه به کارفرما یا مشتریان
  • صحبت کردن، تعامل و مشاوره دادن به مشتریان در رابطه با ویژگی‌هاییی که ساختمان آن‌ها باید داشته باشد

میزان نیاز به حرفه‌ی مهندسی معماری

انتظار می‌رود که بازار کار این شغل، از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۹، حدود ۳ درصد رشد داشته باشد. این میزان رشد، کمتز از میانگین رشد تمامی مشاغل است. آینده‌ی مهندسی معماری خیلی هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد. هرچند که هنوز با تشکیل کلنی‌های انسانی در مریخ، سال‌ها فاصله داریم ولی در آینده‌ی نه‌چندان دور، موضوعات جدیدی در این رشته ظهور خواهند کرد که انگیزه‌ای برای ورود به این حوزه باشند.

عوامل مختلف و بازارهای موازی مثل بازار کار مهندسی عمران و صنایع مرتبط با معماری مثل مصالح‌سازی‌ها، روی بازار کار رشته‌ی مهندسی معماری اثر دارند.

برای مشاهده‌ی آگهی‌های استخدام مهندس معمار در شرکت‌های معتبر، کلیک کنید.

یک مهندس معمار چه تحصیلات و مهارت‌هایی لازم دارد؟

 

معمولا، حداقل مدرک تحصیلی برای ورود به بازار کار مهندسی معماری، لیسانس رشته‌ی معماری و شهرسازی یا یک رشته‌ی مرتبط مثل عمران است. البته در بعضی از آگهی‌های استخدام کارآموز معماری، مدرک کاردانی این رشته یا رشته‌های مرتبط نیز پذیرفته می‌شود. فارغ‌التحصیلان گرایش‌های مختلف معماری و شهرسازی در مقطع کارشناسی ارشد، فرصت‌های شغلی بهتر و درآمد بالاتری در مقایسه با فارغ‌التحصیلان مقطع لیسانس دارند.

یک مهندس معمار علاوه بر تحصیلات باید توانمندی‌های زیر را نیز داشته باشد:

  • مهارت در حل مسئله و مهارت‌های ریاضیاتی و محاسباتی
  • مهارت در تصویرسازی ذهنی
  • خلاقیت
  • خواندن و تفسیر نقشه‌های مهندسی مختلف
  • کار کردن با فناوری CADD
  • مهارت‌های ارتباطی
  • مهارت در سازمان‌دهی

یک فارغ‌التحصیل معماری برای معمار شدن باید چه مسیری را طی کند؟

بهتر است که پس از فارغ‌التحصیلی در مقطع کاردانی یا کارشناسی برای آگهی‌های استخدام کارآموز معماری رزومه بفرستید. دوره‌های کارآموزی مکانی برای کسب‌مهارت‌های جدید، کسب تخصص، کسب تجربه و سابقه کار و پیدا کردن ارتباطات سازنده هستند.

هر چه سطح تحصیلات شما بالاتر باشد، دوره‌ی کارآموزی کوتاه‌تر است. به علاوه، خیلی از فرصت‌های شغلی در این حوزه، نیازمند مدرک کارشناسی ارشد می‌باشند. با گذراندن دوره‌ی کارشناسی ارشد و کسب تخصص، حقوق شما بالاتر می‌رود.

پس از پایان دوره‌ی کارآموزی می‌توانید برای مشاغل تخصصی در حوزه‌ی مهندسی معماری که معمولا آگهی‌های آن‌ها توسط شرکت‌های مهندسی و فعال در حوزه‌ی ساخت و ساز و حتی ارگان‌های دولتی منتشر می‌شود رزومه بفرستید.

برای آشنایی کامل با شغل مهندسی معماری کلیک کنید.

جاب ویژن بازدید : 19 دوشنبه 25 اسفند 1399 نظرات (0)

با افزایش حضور فضای مجازی در زندگی روزمره‌، اهمیت بازاریابی دیجیتالی یا دیجیتال مارکتینگ، روز‌به‌روز افزایش پیدا می‌کند. در حال حاضر، بسیاری از کسب‌وکارهای خصوصی و حتی سازمان‌های دولتی، تمام یا بخش زیادی از فعالیت‌های خود را به صورت غیرحضوری و آنلاین انجام می‌دهند. بنابراین، نیاز به استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ، به شدت در حال بیشتر شدن است.

از آن‌جا که دیجیتال مارکتینگ، شغلی کاملا جدید در بازار کار ایران است، هنوز در کشور ما، تعداد کارشناسان این حوزه بسیار پایین است. بنابراین، حقوق کارشناس دیجیتال مارکتینگ در مرحله‌ کارآموزی، نسبت به خیلی از مشاغل، بالاتر است.برای مشاهده‌ آگهی‌های استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ، کلیک کنید.

شغل دیجیتال مارکتینگ، مزایای بسیار زیادی دارد. دستمزد نسبتا بالا، بازار کار عالی و امکان دورکاری و فریلنسینگ تنها تعدادی از مزایای این شغل هستند. در این مقاله جاب ویژن  قصد داریم در رابطه با شرایط و نیازمندی‌های استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ و مزایا و بازار کار آن صحبت کنیم.

دیجیتال مارکتینگ، حوزه‌ای جدید و فوق العاده جذاب

بعضی از متخصصین بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ را حوزه‌ای کاملا جدید و مستقل از بازاریابی سنتی می‌دانند که در آن از روش‌های جدیدی برای دسترسی به مشتریان و درک رفتار آن‌ها استفاده می‌شود. منظور از دیجیتال مارکتینگ، استفاده از ابزار و فضای اینترنت، شبکه‌های اجتماعی، موتورهای جستجو و دیگر کانال‌های آنلاین دسترسی به مصرف‌کنندگان برای امور بازاریابی محصول یا خدمات است.

از آن‌جا که خدمات دیجیتال و حضور مردم در فضای مجازی، به سرعت در حال افزایش است، بسیاری از کسب‌وکارها، فضای مجازی را برای تبلیغات محصولات یا خدمات خود، انتخاب می‌‌کنند. فعالیت در فضای مجازی نیاز به تخصص و تجربه دارد؛ بنابراین، شاخه‌ای جدید از بازاریابی به نام دیجیتال مارکتینگ با شاخه‌های مختلف، به وجود آمده است.در ادامه به معرفی حوزه‌های شغلی مختلف دیجیتال مارکتینگ می‌پردازیم.

سئو یا بهینه‌سازی موتورهای جستجوی اینترنتی

بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو) که ترجمه شده عبارت Search Engine Optimization یا همان SEO است، به معنی مجموعه اقداماتی است که برای بالا رفتن رنکینگ یک سایت در صفحات جستجوی موتورهای جستجو (به ویژه گوگل)، انجام می‌شود. SEO بخش بسیار مهمی از استراتژی دیجیتال مارکتینگ هر شرکتی است و ترافیک زیادی را به سایت شرکت جذب می‌کند. در واقع، هدف اصلی بسیاری از سازمان‌ها برای استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ، بهینه‌سازی سایت و محتواهای منتشر شده در آن می‌باشد.

تولید محتوا و بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی به معنای تولید محتوای جذاب، خلاقانه، آموزشی یا هر نوع محتوای مفید دیگری است که به رسیدن به اهداف زیر کمک ‌‌کند:

  • افزایش ترافیک و میزان بازدید سایت
  • برندسازی و شناخته‌شده‌تر شدن برند
  • و

اگر بازاریابی محتوایی به درستی انجام شود، باعث افزایش اعتماد به برند و جذب و حفظ مشتریان می‌شود. تولیدکنندگان محتوای متنی، عکاس‌ها، کسانی که در ساخت کلیپ‌ها و تیزرهای تبلیغاتی مهارت دارند و گرافیست‌ها می‌توانند در تیم‌های بازاریابی محتوایی، مشغول به کار شوند.

بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی

بخش زیادی از حضور مردم در فضای مجازی، در انحصار شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوب، تلگرام و است. بنابراین، رقابت سختی برای بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی بین کسب‌وکارهای رقیب وجود دارد و شرکت‌ها، شدیدا نیازمند استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی خود هستند. برخی از مهم‌ترین اهداف بازاریابی شبکه‌های اجتماعی عبارتند از:

  • جذب مخاطبان شبکه‌های اجتماعی به وبسایت شرکت
  • شناسایی بهتر ویژگی‌های شخصیتی مشتریان و پرسونای هدف
  • جمع‌آوری داده‌های دموگرافیک از مشتریان
  • ایجاد ارتباط با مشتریان
  • افزایش شناخت برند و برندسازی
  • و

کارشناس بهینه‌سازی نرخ تبدیل

بهینه‌سازی نرخ تبدیل (Conversion Rate Optimization) یا CRO به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای تبدیل مخاطبین در فضای مجازی، به مشتریان ثابت، انجام می‌شود. این کار نیز کاملا تخصصی است و شرکت‌ها برای CRO نیازمند استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ هستند.

متخصص طراحی تجربه‌ کاربری (UX)

یکی از وظایف تخصصی در حوزه‌ دیجیتال مارکتینگ، طراحی تجربه‌ کاربری یا همان UX سایت یا اپلیکیشن‌های شرکت است. پارامترهای مختلفی روی تجربه‌ کاربری تأثیرگذارند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  رضایت کاربر از طراحی سایت یا اپلیکیشن
  • قابلیت‌ها و امکانات عملکردی متعدد در سایت یا اپلیکیشن شرکت
  • وجود خطاها و ایرادات سایت یا اپلیکیشن
  • راحت بودن کار با سایت یا اپلیکیشن و بهره‌مندی از خدمات آن

البته در طراحی سایت باید به نکات زیر نیز توجه داشت:

  • سازگاری با دستگاه‌های موبایل و تبلت
  • سرعت بالای بارگذاری و نمایش سایت در مرورگر
  • و

معمولا در تیم‌های دیجیتال مارکتینگ، برنامه‌نویسان و طراحان سایت، با همکاری کارشناس دیجیتال مارکتینگ، تجربه‌ کاربری سایت یا اپلیکیشن شرکت را طراحی و بهبود می‌دهند.

خودکارسازی بازاریابی

حجم بسیار بالای امور مربوط به دیجیتال مارکتینگ و تعداد بالای مخاطبینی که شرکت‌ها می‌خواهند به آن‌ها دسترسی داشته باشند، کارشناسان دیجیتال مارکتینگ را وادار کرده به راهکارهای خودکارسازی بازاریابی (marketing automation)  روی آورند. در این روش، از ابزارهای نرم‌افزاری برای خودکارسازی اقدامات بازاریابی استفاده می‌شود.

مهم‌ترین روش‌های خودکارسازی بازاریابی عبارتند از:

  • ایمیل مارکتینگ
  • تقویم محتوایی و برنامه‌ریزی زمانی شبکه‌های اجتماعی
  • و

در این مقاله با شاخه‌های اصلی بازاریابی دیجیتالی آشنا شدید. با این حال، دیجیتال مارکتینگ محدود به این چند شاخه نیست و حوزه‌‌‌های متعدد دیگری را نیز شامل می‌شود. هر شرکتی برای بازاریابی دیجیتالی موفق، نیازمند استخدام کارشناس دیجیتال مارکتینگ در تمامی این حوزه‌هاست تا بتواند در بازار رقابتی امروز، برنده باشد

جمع‌بندی

اولین گام برای ورود به حوزه‌ی بازاریابی دیجیتال، ارسال رزومه برای آگهی‌های استخدام کارآموز دیجیتال مارکتینگ است. پس از دوره‌ کارآموزی می‌توانید برای آگهی‌های همکاری کارشناس دیجیتال مارکتینگ رزومه ارسال کنید و در یک شاخه فعالیت خود را شروع کرده و رفته‌رفته، با جایگاه‌های مدیریتی در دیجیتال مارکتینگ برسید. نهایتا می‌توانید جایگاه‌های شغلی مدیر تبلیغات یا بالاتر را تصاحب کنید.

حضور گسترده‌ مردم در فضای مجازی، رسانه‌های دیجیتال را به بهترین ابزارها برای بازاریابی تبدیل کرده است. بنابراین، تمامی سازمان‌های و کسب و کارهای مختلف، سرمایه‌گذاری‌ عظیمی در فضای مجازی می‌کنند که معمولا نرخ بازگشت سرمایه‌ی بسیار بالایی دارد. در نتیجه‌ی این تحولات در بازاریابی از شیوه‌های سنتی به شیوه‌های دیجیتال، شغلی به نام کارشناس دیجیتال مارکتینگ ایجاد شده که هنوز رشته‌ای رسمی در دانشگاه‌های کشور ما برای آن تعریف نشده است.

شما می‌توانید براساس مهارت‌ها و علاقه‌‌ خود، در هر کدام از شاخه‌های مختلف دیجیتال مارکتینگ، فعالیت کنید و برای این کار، نیاز به تحصیلات بالایی ندارید ولی داشتن تحصیلات مرتبط به ویژه در رشته‌هایی مثل مدیریت بازرگانی، مدیریت رسانه و MBA، کمک زیادی به موفقیت و پیشرفت شغلی شما می کند.

 


جاب ویژن بازدید : 22 شنبه 23 اسفند 1399 نظرات (0)

مهندسین عمران مسئولیت طراحی و اجرای ساختمان‌ها و زیرساخت‌هایی مثل جاده‌ها، تونل‌ها، پل‌ها و سدها را بر عهده دارند و این رشته، یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های مهندسی به حساب می‌آید. در حال حاضر موقعیت‌های استخدام مهندسی عمران در جهان وضعیت بسیار خوبی دارد و سازمان‌ها و شرکت‌های زیادی به استخدام مهندس عمران نیاز دارند.

 

رشته‌ مهندسی عمران یکی از پرطرفدارترین رشته‌های مهندسی در دانشگاه است و گرایش‌های بسیار متعددی دارد. از آنجا که هر کدام از این گرایش‌ها، کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارند؛ سازمان‌های بسیاری به استخدام مهندس عمران نیاز دارند..

در این مقاله جاب ویژن قصد داریم در مورد شرایط استخدام مهندس عمران و همچنین تحصیلات و مهارت‌های مورد نیاز مهندسی عمران، شرایط کاری این گروه شغلی و آینده‌ کاری مهندسی عمران صحبت کنیم تا دید بهتری از این حوزه کاری به دست بیاورید.

چه گرایش‌‌هایی برای این رشته مهندسی وجود دارد و کدام را باید انتخاب کنیم؟

شما با داشتن مدرک کارشناسی در هر کدام از گرایش‌های مهندسی عمران می‌توانید برای اکثر موقعیت‌های دعوت به همکاری مهندسی عمران، رزومه ارسال کنید. به علاوه، حداقل مدرک تحصیلی لازم برای شرکت در آزمون نظام مهندسی، مدرک کارشناسی عمران است.

مهندسی عمران به تحصیلات دانشگاهی نیاز دارد و موفقیت در این حوزه، کاملا در گروی تحصیلات در مقاطع لیسانس و بالاتر و البته، تجربه و مهارت عملی است. مهم‌ترین مقطع تحصیلی عمران برای ورود به بازار کار، مقطع کارشناسی است.

در ادامه با گرایش‌های مختلف رشته‌ی مهندسی عمران در مقطع کارشناسی، آشنا می‌شویم:

 

گرایش مهندسی عمران

گرایش مهندسی عمران، اصلی‌ترین گرایش مهندسی عمران در مقطع لیسانس، است. در صورتی که در این رشته تحصیل کنید دو گزینه پیش رو خواهید داشت: می‌توانید بلافاصله بعد از پایان تحصیل وارد بازار کار شوید و هم برای ادامه تحصیل در اکثر گرایش‌های این رشته در مقطع کارشناسی ارشد، آماده خواهید بود. در صورتی که هنوز در مورد مسیر تحصیلی و شغلی خود پس از پایان دوره‌ی لیسانس تصمیم قطعی نگرفته‌اید، بهتر است که وارد گرایش عمران شوید. این کار به شما در انتخاب مسیر تحصیلی و حرفه‌ای کمک زیادی می‌کند.

گرایش مهندسی نقشه‌برداری

یکی دیگر از گرایش‌های مهندسی عمران که بازار کار بسیار خوبی دارد مهندسی نقشه‌برداری است. مهندسین نقشه‌برداری، مکان دقیق اجرای پروژه را مشخص می‌کنند و آن را از نظر ویژگی‌های زمین‌شناسی بررسی می‌کنند. همچنین ایمنی بسیاری از سازه‌های حساس مثل پل‌ها، بر عهده‌ مهندسین نقشه‌برداری قرار دارد. یکی از کارهای اصلی مهندسین نقشه‌برداری، کاهش حداکثری نیاز به استفاده از زمین‌های دارای مالکیت خصوصی در پروژه‌های عمومی است.

زیرشاخه علوم مهندسی

 

علوم مهندسی به عبارتی، گرایش پایه مهندسی عمران به حساب می‌آید. در صورتی که علاقه‌مند به ادامه‌ تحصیل در مقاطع بالاتر مهندسی عمران باشید، بهتر است که از گرایش علوم مهندسی شروع کنید. همچنین، اگر قصد دارید بلافاصله بعد از دوره‌ لیسانس وارد بازار کار شوید، این رشته چندان برای شما کارآمد و مناسب نخواهد بود.

زیرشاخه مهندسی اجرایی عمران

هر سازمانی که در زمینه‌ ساخت‌و‌ساز فعال باشد، به استخدام مهندس عمران با گرایش مهندسی اجرایی عمران حتما نیاز پیدا خواهد. کار اصلی مهندس اجرایی عمران، نظارت بر اجرای صحیح پروژه‌های ساخت‌وساز است. در صورتی که می‌خواهید بلافاصله بعد از پایان دوره‌ کارشناسی، وارد بازار کار شوید، این گرایش برای شما گزینه‌ای بسیار عالی است و بازار کار بسیار خوبی دارد.

چطور می‌توانیم در رشته عمران موفقیت بیشتری کسب کنیم؟

 

برای اینکه به یک مهندس عمران تبدیل شوید، باید در یکی از گرایش‌های این رشته در کارشناسی یا بالاتر، فارغ‌التحصیل شوید.

هرچند با مدرک لیسانس عمران به ویژه گرایش عمران می‌توانید وارد بازار کار شوید و شغل مناسبی پیدا کنید؛ اما، اگر به زمینه‌ای خاص علاقمند باشید می‌توانید به تحصیلات خود در مقاطع بالاتر ادامه دهید تا در آینده، شغلی تخصصی‌تر و احتمالا با درآمد بالاتر پیدا کنید. به عنوان مثال، اگر به حوزه محیط زیست علاقه دارید، می‌توانید در گرایش مهندسی محیط زیست، تحصیلاتتان را ادامه دهید.

 البته برای بعضی از گرایش‌های مهندسی عمران مثل نقشه‌کشی، می‌توان با مدرک کاردانی نیز وارد بازار کار شد. با این حال، حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز برای شرکت در آزمون نظام مهندسی، کارشناسی است.پس از پایان تحصیلات باید برای آگهی‌های استخدام مهندس عمران بدون سابقه کار، رزومه ارسال کنید؛ البته اکثر این مشاغل، در سطح کارآموزی هستند و معمولا دستمزد چندان بالایی ندارند.

با کسب سابقه کار کافی می‌توانید در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید و با دریافت پروانه‌ اشتغال نظام مهندسی، شانس خود را برای پیدا کردن موقعیت شغلی بهتر، افزایش دهید. به ازای هر چند سال سابقه کار، اعتبار پروانه‌ نظام مهندسی شما بالاتر می‌رود و می‌توانید روی پروژه‌های بزرگ‌تر و پردرآمدتری کار کنید.

نرم افزارهای کاربردی و تخصصی رشته عمران

 

در حوزه مهندسی عمران نرم افزارهای متعددی وجود دارد که برای انجام امور مختلف ضروری هستند و هر مهندس عمران باید کار با آنها را بلد باشد. برخی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین نرم افزارهای مهندسی عمران عبارتند از:

  • اتوکد
  • مایکروسافت اکسل
  • HEC-RAS
  • Microsoft Project
  • Microsoft Access
  • ETABS MATE؛ بهترین نرم افزار نقشه کشی سازه
  • FlowMaster
  • MicroStation
  • نرم افزار ETABS
  • ArcGIS
  • Bluebeam Revu
  • Revit
  • HY-8
  • Google Earth
  • STAAD Pro

جمع‌بندی

وضعیت و شرایطاستخدام رشته مهندسی عمران به ویژه در کشورهای در حال توسعه مثل کشور خودمان بسیار خوشبینانه است و در سال‌های آینده نیز همچنان روند افزایشی خود را ادامه خواهد داد. به طور کلی حداقل مدرک مورد نیاز برای اکثر مشاغل همران، کارشناسی می‌باشد؛ هرچند در بعضی از گرایش‌های مهندسی عمران می‌توان با مدرک کاردانی وارد بازار کار شد.

شرایط استخدام مهندسی عمران، علاوه بر تحصیلات، شامل تجربه و سابقه کاری و مهارت عملی بالا نیز هست. بنابراین، پس از پایان تحصیلات باید چند سالی را به عنوان کارآموز فعالیت کنید تا تجربه کاری خوبی کسب کنید. با این حال، یک مهندس عمران که علاوه بر تحصیلات، تجربه و مهارت‌های عملی خوبی داشته باشد می‌تواند درآمد بسیار بالایی از این شغل داشته باشد.

درآمد و فرصت استخدام مهندس عمران با افزایش تجربه و افزایش اعتبار پروانه‌ اشتغال نظام مهندسی، افزایش پیدا می‌‌‌کند و مهندسین باتجربه و باسابقه، نهایتا می‌توانند به عنوان مدیر پروژه‌های عمرانی به کار گرفته شوند. 

جاب ویژن بازدید : 31 دوشنبه 18 اسفند 1399 نظرات (0)

سرعت رشد علم و تولید در دنیا، روز به روز در حال رشد و افزایش است و در این میان، کمبود زمان، چالش‌های تولید، خواسته‌های روزافزون مشتریان و طراحی‌های پیچیده؛ فشار بیشتری به مهندسان و واحدهای تولیدی وارد می‌کند. اینجاست که مهندس صنایع به کمک سازمان‌ها و کسب و کارها می‌آید و با به حداقل رساندن اتلاف در فرآیندهای جاری در مجموعه، باعث بهینه‌سازی در منابع انسانی، هزینه‌ها و زمان می‌شود.

احتمالا شما هم در دوران تحصیل شنیده‌اید که رشته مهندسی صنایع ساده‌تر از سایر رشته‌های مهندسی است؛ اما کمتر کسی به شما این حقیقت را می‌گوید که بازار کار و تقاضا برای استخدامرشتهمهندسیصنایع بیشتر از بقیه رشته‌های مهندسی است. شما با تحصیل در این رشته، این امکان را دارید که در موقعیت‌های شغلی متنوع و در زمینه‌های کاری مختلفی مشغول به کار شوید.

 

در این مقاله جابویژن با ما همراه باشید تا در مورد شرایط استخدام مهندس صنایع، بازار کار و مشاغل موجود، مهارت‌ها، وظایف، زیرشاخه‌های متنوع مهندسی صنایع و. بیشتر بدانید.

گرایش های مختلف موجود در حوزه مهندسی صنایع

شما می‌توانید در دانشگاه (مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد) گرایش‌های متفاوت مهندسی صنایع را انتخاب کنید یا در محیط کار با تمرکز بر یک حوزه تخصصی، در آن گرایش، تجربه و مهارت بالایی کسب کنید. هر کدام از این گرایش‌ها روی بخشی خاص از دروس مهندسی صنایع تمرکز دارند و تعدادی از وظایف مرتبط با این رشته را شامل می‌شوند. برخی از مهم‌ترین گرایش‌های مهندسی صنایع در دانشگاه و بازار کار عبارتند از:

  • مدیریت پروژه و برنامه‌ریزی
  • مدیریت تولید
  • مهندسی کیفیت
  • مدیریت عملیات
  • مدیریت منابع انسانی و مالی
  • مدیریت محصول

بهترین گرایش مهندسی صنایع از نظر بازار کار

با وجود گستردگی حوزه‌های کاری، نباید این نکته را فراموش کرد که در همه این گرایش‌ها به یک اندازه فرصت شغلی وجود ندارد. معمولا اکثر درخواست‌ها متعلق به چند گرایش خاص است و در سایر حوزه‌ها به‌سختی می‌توانید فرصت مناسبی برای اشتغال پیدا کنید.

مزایا و معایب شغل مهندسی صنایع

برای افرادی که در جستجوی کار هستند؛ اطلاع از این مسئله که شغل مورد نظرشان چه مزایا و معایبی دارد اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، می‌توان اینطور گفت که مزایای شغل مهندسی صنایع بیشتر از معایب آن است. همین مسئله موجب شده تعداد دانشجویان ورودی به رشته مهندسی صنایع در دانشگاه‌ها روز به روز در حال بیشتر شدن باشد.

سرکشی و نظارت بر واحدهای مختلف

یکی از معایب مشاغل مرتبط با مهندسی صنایع، تردد به سایر واحدهای درون سازمانی و سرکشی به آنهاست. البته بسته به حیطه تخصصی شما، ساعاتی که باید پشت میز کار خود بنشینید تغییر خواهد کرد. معمولا مهندسان فعال در زمینه‌های مدیریت پروژه و کنترل کیفیت، باید بیشتر زمان کاری خود را صرف سرکشی و نظارت سایر واحدها از جمله خط تولید یا مونتاژ کنند.

امکان کار پاره وقت و پروژه ای

بسیاری از مهندسان صنایع به صورت پاره وقت با مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کنند. البته این امکان برای بسیاری از سازمان‌ها مانند کارخانه‌ها فراهم نیست ولی در سازمان‌ها و شرکت‌های کوچک‌تر و خصوصی، کار پاره وقت برای مهندسان صنایع امکان پذیر است.

در سایت جاب ویژن با استفاده از فیلتر «نوع همکاری» و انتخاب گزینه «پاره وقت»، می‌توانید تعدادی از این فرصتهایشغلیبرایاستخداممهندسصنایع را مشاهده کنید.

فرصت کار در شرکت های خصوصی و غیر دولتی

برخلاف رشته‌هایی مانند مهندسی برق و مکانیک، فرصت‌های استخدام مهندس صنایع معمولا متعلق به سازمان‌های خصوصی هستند. یک دلیل این امر این است که موقعیت‌های شغلی به‌وجودآمده برای مهندسی صنایع نسبتا جدید هستند و هنوز در بسیاری از سازمان‌های دولتی برای آنها جایی باز نشده است.

البته قطعا در سال‌های آینده و با اطلاع‌رسانی درباره اهمیت مهندسی صنایع، فرصت‌های بیشتری برای جذب مهندس صنایع در سازمان‌های دولتی فراهم خواهد شد. اما اگر در حال حاضر در جستجوی کار هستید؛ خوب است بدانید که احتمال استخدام شما در سازمان‌های خصوصی بیشتر از سازمان‌های دولتی است.

بستر مناسب برای پیشرفت و ارتقاء کاری

 

بسیاری از مدیران ارشد و میانی در سازمان‌ها، مهندسان صنایعی هستند که چندین سال در آن مجموعه کار کرده‌اند. اگر فرصت ارتقاء و پیشرفت شغلی برای شما اهمیت زیادی دارد؛ مهندسی صنایع می‌تواند سکوی پرتاب خوبی برای شما باشد.

از آنجا که به عنوان مهندس صنایع باید با تمام بخش های درون سازمان ارتباط برقرار کنید و از روندها و سیستم های جاری در مجموعه باخبر باشید؛ شانس بالاتری شما برای رسیدن به جایگاه مدیریتی خواهید داشت. البته واضح است که دستیابی به این موقعیت شغلی باید چندین سال در مجموعه کار کرده و توانمندی‌های حرفه‌ای خود را اثبات کرده باشید.

فرصت استخدام مهندس صنایع در بانک ها

اشتغال در بانک‌های خصوصی و دولتی، مزایای بسیاری به همراه دارد و عده زیادی تمایل دارند در موسسات مالی و اعتباری مشغول به کار شوند. اگر در رشته مهندسی صنایع مخصوصا در گرایش‌های مالی و سرمایه‌گذاری تحصیل کرده‌اید؛ باید بدانید که شانس بالایی برای پذیرش در بانک‌ها دارید. معمولا در ستاد بانک‌ها، مهندسان صنایع برای عناوین شغلی کارشناس سرمایه‌گذاری، بازرس داخلی و به کار گرفته می‌شوند. اگر شما هم به اشتغال در بانک علاقه‌مند هستید؛ می‌توانید آگهی‌های استخدام مهندس صنایع در بانک را از سایت جاب ویژن مشاهده نموده و برای آنها رزومه ارسال کنید.

کار مطابق با زمان بندی ها و رسیدن به ضرب‌العجل‌ها

از مهم‌ترین معایب کار در حوزه‌های مرتبط با مهندسی صنایع، وجود ضرب‌العجل‌های زیاد و فشار کاری شدید است. از آنجا که مهندس صنایع مسئول تدوین استانداردها و مشخص کردن و بررسی فرآیندهاست؛ بسیاری از فعالیت‌های سازمان وابسته به او و عملکرد او است و به طور مثال، نرسیدن به زمان مشخص شده ممکن است تمام فعالیت‌های سازمان را با مشکل روبرو کند.

از سوی دیگر، برای تکمیل پروژه‌ها و گزارش‌گیری، به همکاری سایر کارمندان احتیاج است و ناهماهنگی بین واحدها و تاخیر در ارسال اطلاعات از طرف سایر همکاران، ممکن است روند پیشرفت پروژه را با مشکل جدی مواجه کند.

 

شرح وظایف شغلی و مسئولیت‌های مهندس صنایع

همان‌گونه که دیدید؛ مسیرهایشغلیوحوزههایکاریمهندسیصنایع بسیار گسترده و متنوع هستند و و وظایف شما با توجه به گرایش تخصصی و حیطه کاری‌تان متفاوت خواهد بود. با این حال، به غیر از مسئولیت‌های مرتبط با هر کدام از زیرشاخه‌ها، معمولا کارفرما هنگام جذب و پذیرش شما، انتظار دارد وظایف زیر را انجام دهید:

  • تجزیه و تحلیل هزینه‌ها و صورت‌های مالی با روش‌های کنترل کیفیت و بهبود آنها
  • ایجاد سیستم کنترل برای اطمینان از مطابقت محصول با استانداردهای کیفیت‌سنجی
  • خودکارسازی و اتوماسیون فرآیندهای ساخت
  • ایجاد تعادل و بهینه‌سازی زمان، هزینه، ریسک، ایمنی محیط کار و
  • تعالی سازمانی
  • کاهش اتلاف انرژی، زمان و هزینه در سازمان
  • یافتن عیوب و رفع آنها
  • نظارت بر مراحل مختلف تولید
  • گزارش‌گیری و تجزیه و تحلیل هزینه‌ها، منابع و فرآیندها
  • صحبت با مشتریان و برنامه‌ریزی برای حل دغدغه‌ها و نارضایتی آنها
  • اطلاع از تمام فرآیندهای درون سازمانی و تولیدی
  • ایجاد حداکثر بازدهی در تولید و فرآیندهای جاری در مجموعه
  • تدوین و طراحی استانداردها برای فرآیندها و محصولات تولیدی

مهارت‌های لازم برای استخدام مهندس صنایع

برای اینکه در سازمان‌ها و شرکت‌های معتبر و بزرگ استخدام شوید؛ باید برخی از مهارت‌هایتان را تقویت کنید. مهارت‌های فنی مورد نظر کارفرما را با مراجعه به سایت جاب ویژن و بررسی آگهی‌های شغلی استخدام مهندس صنایع می‌توانید بررسی کنید. اما مهارت‌های عمومی که برای موفقیت در این حوزه اهمیت بالایی دارند عبارتند از:

  • توانایی دید کلی و نگاه از بالا
  • مهارت تحلیل و آنالیز کردن
  • به‌روز بودن
  • مشتری‌مداری
  • خلاقیت
  • تفکر انتقادی
  • مهارت‌های شنیداری
  • مهارت حل مسئله
  • مهارت‌های گفتاری و تعامل

مدرک تحصیلی مورد نیاز برای استخدام مهندس صنایع

 

برای شروع مسیر شغلی‌ به عنوان مهندس صنایع، باید از دوره لیسانس شروع کنید. تقریبا تمام دانشگاه‌های صنعتی در این رشته دانشجو می‌پذیرند و شما می‌توانید با توجه به رتبه کنکور در یکی از آنها قبول شوید.

البته بسیاری از سازمان‌ها برای جذب مهندس صنایع به مدرک لیسانس شما توجهی ندارند و می‌توانید بعد از فارغ‌التحصیلی در یکی از رشته‌های مهندسی یا مدیریت، در مقطع ارشد وارد رشته مهندسی صنایع شوید. مخصوصا اگر در یکی از رشته‌های مهندسی (عمران، شیمی، برق و مکانیک) تحصیل کرده باشید و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی صنایع دریافت کنید شانس بالایی برای موقعیت شغلی مدیر تولید خواهید داشت.

البته این نکته هم قابل ذکر است که شرکت‌های مشاوره یا سازمان‌هایی که در زمینه تحقیق و توسعه روش‌ها و سیستم‌ها فعالیت می‌کنند؛ معمولا تمایل به جذب متقاضیانی دارند که مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری داشته باشند.

اهمیت موقعیت شغلی مهندسی صنایع در دنیای کسب و کار امروز

روز به روز سازمان‌ها و شرکت‌های بیشتری به این نتیجه می‌رسند که بهبود سیستم‌ها و روش‌ها و بهینه‌سازی زمان و هزینه، برگ برنده آنها در بازار رقابتی امروزی خواهد بود. به همین دلیل، تقریبا تمام سازمان‌های فعال در حوزه‌های تحقیق و توسعه، تولیدی، مشاوره و مهندسی، موقعیت‌های شغلی مناسبی برای جذب مهندس صنایع دارند. این سازمان‌ها از شما به عنوان مهندس صنایع، انتظار دارند سیستم کارآمدی تهیه کنید که میزان اتلاف و هدررفت زمان، هزینه و انرژی سازمان را کاهش دهد. همچنین باید بتوانید همه فرآیندهای جاری در همه زمینه‌ها (منابع انسانی، خط تولید، اطلاعات و) را بهینه‌سازی و تقویت کنید.

دنیا در حال حرکت به سمت کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری است؛ به همین دلیل آینده شغلی درخشانی پیش روی مهندسان صنایع قرار دارد و حقوق دریافتی آنها هم به‌صورت میانگین بیشتر از شغل‌های مشابه است. برای دیدن آگهی‌های استخدام مهندس صنایع، می‌توانید به سایت جاب ویژن مراجعه کنید و صدها موقعیت شغلی مرتبط را مشاهده بفرمایید.

مهم‌ترین سوالاتی که در جلسه استخدام مهندسی صنایع از شما می‌پرسند!

بسته به موقعیت شغلی که برای آن درخواست داده‌اید؛ کارفرما از شما سوالاتی درباره اصطلاحات مربوطه و مفاهیم تخصصی صنایع خواهد پرسید. به طور مثال ممکن است در جلسه مصاحبه با این پرسش‌ها مواجه شوید:

مفهوم کنترل پروژه چیست؟

طرح و برنامه چیست؟

کنترل کیفیت چیست؟چگونه برای فرآیند برنامه‌ریزی ‌کنیم؟

مفهوم نت چیست؟

فایو اس چیست؟

ایزو و توضیحات مربوط به آن

TQS و TQM چه تفاوتی دارند؟

EFQM را توضیح دهید

MIS و PSS

و..

اگر در این حوزه‌ها کار کرده‌اید یا حتی پروژه دانشجویی داشته‌اید؛ بهتر است با مثال‌هایی از کارهای عملی این مفاهیم را توضیح دهید. در غیر این صورت حتما پیش از حضور در جلسه مصاحبه، منابع اصلی مهندسی صنایع درباره این مفاهیم را مطالعه کنید.

چقدر بر Excell تسلط دارید؟

برای مهندس صنایع هیچ چیز به اندازه تسلط بر نرم‌افزار اکسل، نمی‌تواند در انجام و تکمیل پروژه‌های کاری کمک کند. تقریبا تمام کارفرماها در جلسه مصاحبه در مورد میزان تسلط شما بر این برنامه خواهند پرسید. حتی اگر چندان هم به این نرم‌افزار مسلط نیستید؛ پیش از مصاحبه درباره ویژگی‌ها، گزارش‌گیری با اکسل و برنامه‌نویسی در آن اطلاعات کافی پیدا کنید.

مفهوم استاندارد pmbok و کاربرد آن؟

 

اگر در حوزه کنترل و مدیریت پروژه مشغول به‌کار هستید؛ حتما با استاندارد pmbok آشنا هستید. میزان شناخت و درک شما از این استاندارد، قطعا از پرسش‌های مصاحبه مهندسی صنایع مخصوصا در حوزه مدیریت پروژه خواهد بود. تسلط بر نرم افزار msp نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهم کارفرمایان است.

جمع‌بندی

با توجه به رشد روزافزون علم و گسترش تولید، رقابت بین سازمان‌های مختلف افزایش پیدا کرده است. این رقابت باعث شده بهینه‌سازی فرآیندها، زمان، هزینه و اهمیت زیادی پیدا کند؛ زیرا حتی یک ریال صرفه‌جویی در هزینه‌ها یا یک روز سریع‌تر انجام دادن کارها می‌تواند برگ برنده سازمان در بازار رقابتی باشد.

همین موضوع باعث شده سازمان‌ها اهمیت زیادی به استخدام مهندس صنایع بدهند و تعداد آگهی‌های درخواست همکاری برای این رشته افزایش روز به روز در حال افزایش است. مهندس صنایع وظیفه دارد حداکثر بازدهی و راندمان را در سازمان ایجاد کرده و فرآیندها، تولید، هزینه و زمان، انرژی و. را به شیوه ای موثر، بهینه‌سازی کند.

اکثر فرصت‌های شغلی برای استخدام مهندس صنایع در زمینه‌های کنترل کیفیت، مدیریت پروژه، مدیریت تولید، مدیریت عملیات، مدیریت محصول، مارکتینگ و مدیریت منابع انسانی و مالی هستند که می‌توانید این آگهی‌ها را در سایت جاب ویژن مشاهده کنید.

جاب ویژن بازدید : 25 یکشنبه 17 اسفند 1399 نظرات (0)

سال‌هاست که رشته مهندسی برق، انتخاب برترین دانش‌آموزان و افراد نخبه برای تحصیلات دانشگاهی بوده است. اما آیا تقاضا برای استخدام و گزینش مهندس برق هم به همین اندازه بالاستو همچنان بازار کار خوبی برای این رشته وجود دارد؟

اگر آگهی‌های درخوست همکاری که هر روزه در سایت جاب ویژن منتشر می‌شوند را بررسی کنیم متوجه میشویم که گرچه تقاضا برای جذب مهندس برق کم نیست؛ اما کارفرمایان به مهارت‌ها و توانمندی‌های جانبی اهمیت بیشتری نسبت به درس‌هایی که در دانشگاه خوانده‌اید می‌دهند.

با توجه به این مسئله، در این مقاله جاب ویژن قصد داریم به مهم‌ترین دغدغه‌ها و مسائل شما در رابطه با بازار کار مهندسی برق ازجمله اهمیت این شغل، وظایف شغلی، مزایا و معایب شغل مهندسی برق، جایگاه‌های شغلی و مهارت‌های مورد نیاز برای استخدام مهندس برق بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

شغل مهندسی برق چه مزایا و معایبی دارد؟


مسلما انتخاب هر رشته کاری و تحصیلی و فعالیت در آن، مزایا و معایبی را به دنبال خواهد داشت که در برخی مشاغل بیشتر و در برخی کمتر است. مهندسی برق هم از این قاعده مستثنی نیست و اگر جویای کار در این حوزه هستید؛ خوب است با مزایا و معایب آن بیشتر آشنا شوید:

شرایط کاری خوب و وجهه و اعتبار بالا

یکی از مهم‌ترین مزایای مهندسی برق، اعتبار و وجهه اجتماعی آن و شرایطی است که کارفرما برای شما در نظر می‌گیرد. البته شاید لزوما سازمان برای استخدام مهندس برق حقوق بالاتری پرداخت نکند؛ اما در اکثر مواقع و بسته به امکانات موجود، مزایایی مانند حق ماموریت، بیمه تکمیلی، سرویس ایاب و ذهاب و را برای این موقعیت شغلی در نظر می‌گیرند.

امکان امریه شدن برای مهندسی برق

همین یک مزیت برای بسیاری از آقایان کافی است تا این رشته را انتخاب کنند! همان‌طور که اشاره شد؛ سازمان‌های دولتی و مخصوصا صنایع نظامی، نیاز مبرمی به مهندس برق دارند که به شما این امکان را می‌دهد دوران سربازی خود را در این مجموعه‌ها بگذرانید. البته از آنجا که تقاضا برای امریه شدن بسیار زیاد است؛ باید روی رزومه و توانایی‌های خود کار کنید تا بتوانید برای امریه انتخاب شوید.

امکانهمکاری به صورت پاره وقت و دورکاری

در زمینه‌های خاصی مانند ساختمان‌سازی، مشاوره، تحقیق و توسعه و..، آگهی‌های استخدام مهندس برق پاره وقت نیز وجود دارد. این امکان باعث می‌شود بتوانید بهتر زمانتان را برنامه‌ریزی کنید و حتی به‌صورت پروژه‌ای با چند کارفرمای دیگر هم قراردادکاری ببندید. البته این امکان برای اکثر شغل‌های دولتی و رسمی وجود ندارد.

خطرات و چالش‌های شغلی

مهم‌ترین ایراد گزینش به‌عنوان مهندس برق، خطراتی است که شما را در محل کار تهدید می‌کنند. اگر در نیروگاه مشغول باشید؛ اجتناب از خطرات کار با نیروی برق فشار متوسط و قوی امکان ناپذیر است. البته لزوما تمامی مشاغل مرتبط با مهندسی برق خطرناک نیستند؛ مثلا مشاغل موجود در صنعت مخابرات یا سخت‌افزارها معمولا اداری هستند و خطری ندارند. اما اگر به کار در نیروگاه‌ها یا صنایع نظامی علاقه‌مند هستید؛ حتما این نکته را در نظر داشته باشید.

ماموریت‌های شغلی زیاد

یکی دیگر از معایب شغل مهندسی برق، ماموریت‌های کاری است که به فراخور سازمان و موقعیت شغلی احتمال دارد با آنها مواجه شوید. اگر تجهیزات و سیستم‌هایی که شما مسئول طراحی، تولید یا نظارت بر آنها هستید نزدیک محل کار دائمی شما نباشد یا در شهر دیگری قرار داشته باشد؛ مجبور خواهید بود در فواصل منظم برای سرکشی و تعمیر و نگهداری از آنها به ماموریت کاری بروید.

اهمیت و نیاز سازمان‌ها به مهندس برق

 

 

امروزه، هر سازمانی که در ساخت و نگهداری زیرساخت‌ها فعالیت داشته باشد، به مهارت‌های مهندسین برق هم نیاز دارد.مشاغل مختلفی در بازار کار مهندسی برق و در نقاط مختلف کشور وجود دارد و مهندسین برق می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مشغول به کار شوند. شرکت‌های فعال در ساخت‌وساز، بیشترین نیاز را به این متخصصان دارند. همچنین نیروگاه‌ها و سازمان‌های تأمین الکتریسیته و واحدهای تحقیق و توسعه، از نظر نیاز به این متخصصان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

سازمان‌ها و مجموعه‌هایی که به دنبال جذب مهندس برق هستند؛ معمولا در حوزه صنعت یا خدمات فعالیت دارند. این سازمان‌های دولتی یا خصوصی، بسته به نوع فعالیت، انتظار دارند مهندس برق سیستم‌ها و ابزارهای الکتریکی و الکترونیکی را طراحی و تولید کند. همچنین مهندس برق باید در فواصل معین و مشخص، به سایت‌ها و شهرهایی که تجهیزات الکترونیکی در آن محل‌ها نصب شده‌اند سرکشی و وضعیت بازدهی و کارایی وسایل را بررسی کند.

مهارت‌های مورد نیاز برای استخدام مهندس برق

اگرچه دروسی که در دانشگاه خوانده‌اید بسیار سخت و پیچیده هستند؛ اما برای کارفرما کافی نیستند. شما علاوه بر توانایی‌تان در کار با نرم‌افزارهای مرتبط، باید از مهارت‌های دیگری هم برخوردار باشید تا بتوانید در سازمان و شرکتی معتبر، جایگاه شغلی خوب کسب کنید.

بخشی از این مهارت‌ها، فنی هستند و به توانایی شما در حیطه تخصصی‌تان برمی‌گردند؛ اما تعداد دیگری از مهارت‌های مورد نیاز، مهارت‌های عمومی یا اصطلاحا مهارت‌های نرم هستند.در ادامه به برخی از این مهارت‌ها اشاره می‌کنیم:

تمرکز و دقت بالا: کار با سیستم‌های الکترونیکی به تمرکز و دقت بسیار بالایی احتیاج دارد و اگر از آن دست افرادی هستید که به راحتی تمرکز خود را از دست می‌دهند؛ در حل مشکلات و طراحی سیستم‌ها با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

مهارت‌های نوشتاری: شاید نیاز به مهارت نوشتن برای جذب مهندس برق منطقی به نظر نرسد؛ اما خوب است بدانید که بخشی از وظایف این فرد، این است که کتابچه‌های راهنمای تعمیر و نگهداری قطعات و تجهیزات، اسناد طراحی و نشریات فنی سیستم‌ها و محصولات تولید و طراحی شده را تهیه کند. قطعا اگر مهارت خوبی در نوشتن نداشته باشید؛ در این زمینه با مشکل مواجه خواهید شد.

مهارت‌های ارتباطی میان-فردی و روحیه همکاری: قرار نیست به‌عنوان مهندس برق تنها پشت میز بنشینید و کار کنید. شما باید با تکنسین‌ها، مدیران پروژه، کارفرماها و. همکاری کنید و درک متقابلی از خواسته‌ها، توانمندی‌ها و نقاط ضعف و قوت یکدیگر داشته باشید؛ بنابراین به مهارت‌های ارتباطی بالا نیاز پیدا خواهید کرد.

مهارت‌های ریاضیاتی: قطعا فردی که در دانشگاه در رشته مهندسی برق پذیرفته شده، تسلط خوبی به مهارت‌های ریاضی دارد؛ اما باز هم ممکن است در برخی از موقعیت‌های شغلی نیاز به توانایی‌های بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد. مخصوصا در موقعیت‌های شغلی که با مدارها و قطعات بسیار حساس سر و کار دارند؛ نیاز بیشتری به تسلط در این مهارت وجود دارد.

خلاقیت و ابتکار عمل: همه سیستم‌ها و تجهیزات از یک الگو پیروی نمی‌کنند و ممکن است هربار مشکل جدیدی برای قطعات ایجاد شود. شما باید آمادگی داشته باشید در برخورد با مشکلات پیش‌رو، رویکردهای متنوع و گوناگونی اتخاذ کنید تا مشکلات و ایرادات کار در کمترین زمان ممکن حل شوند.

دست به آچار بودن: مهارت و توانایی کار عملی یا اصطلاحا دست به آچار بودن، برای استخدام مهندس برق اهمیت بسیار بالایی دارد. معمولا کارفرما به دنبال فردی می‌گردد که حتی در نبود تکنسین‌ها بتواند مشکلات اولیه تجهیزات و قطعات را پیدا و رفع و  رجوع کند.

تسلط بر زبان انگلیسی: مهارت‌های نوشتاری و گفتاری شما در زبان انگلیسی، شانس شما را برای استخدام بیشتر خواهد کر؛ چرا که برای کار در این رشته و طراحی سیستم‌های کارآمد و بهینه نیاز دارید با علم روز همراه باشید و جدیدترین اطلاعات را از ژورنال‌های خارجی مطالعه کنید.

مهندس برق چه وظایف و مسئولیت‌هایی دارد؟

بسته به گرایش‌های انتخابی، فرصت‌های شغلی و زمینه‌های کاری برای مهندسان برق بسیار متنوع و گسترده است. اما معمولا وظایف کلی مهندسی برق را به این صورت می‌توانیم خلاصه کنیم:

طراحی، توسعه، تست و مدیریت ابزارهای الکترونیک

ارتقاء استانداردها برای سیستم‌ها و روش‌های الکتریکی و الکترونیکی

طراحی و تولید روش‌های جدید برای بهبود یا طراحی محصولات

تجزیه و تحلیل نیازهای مشتری و تعیین ظرفیت و هزینه برای تهیه سیستم ارزیابی و توسعه سیستم‌ها

رشته برق چه گرایش‌هایی دارد؟

مهندسی برق را می‌توان بزرگ‌ترین گروه مهندسی دانست و به دلیل گستردگی کاری و علمی در این رشته؛ مهندسی برق را می‌توان به چهار زیرشاخه مهم و اساسی تقسیم کرد:

مهندسی برق- الکترونیک

افرادی که در این گرایش تحصیل کرده‌اند؛ معمولا در زمینه ساخت قطعات اکترونیکی و مدارها و مشغول به کار می‌شوند.

مهندسی برق- قدرت

به خاطر موقعیت‌های شغلی بهتر برای استخدام مهندس برق قدرت، بسیاری از دانشجویان رشته برق این گرایش را انتخاب می‌کنند. فرصت‌های کاری این رشته بسیار متنوع هستند؛ از طراحی و ایجاد شبکه انتقال قدرت در نیروگاه‌ها تا طراحی تابلوبرق‌ها در واحدهای صنعتی کوچک.

مهندسی برق- مخابرات

اگر گرایش مخابرات را انتخاب کرده‌اید؛ می‌توانید در سازمان‌هایی که در زمینه ارتباطات راه دور و تلکام فعالیت می‌کنند موقعیت شغلی خوبی پیدا کنید. برخی از معروف‌ترین این سازمان‌ها عبارتند از: اپراتورهای تلفن همراه، اداره مخابرات، سازمان صدا و سیما و

مهندسی برق- کنترل

مهندسان برق کنترل، اغلب مسئولیت و وظیفه نظارت و کنترل سیستم‌های طراحی شده را بر عهده دارند. اگر ترجیح می‌دهید برای کار در یک سازمان دولتی گزینش شوید؛ انتخاب این گرایش کمک زیادی به شما خواهد کرد. معمولا سازمان‌های موشکی و پدافند یا شرکت‌هایی که در زمینه هوافضا فعالیت دارند؛ مهندسان برق کنترل را استخدام می‌کنند.

بهترین گرایش مهندسی برق کدام است؟

 

بازار کار مشاغل مختلف در این گروه شغلی، تفاوت‌های زیادی با هم دیگر ندارند. بنابراین، در انتخاب بهترین گرایش مهندسی برق، می‌توانیم تنها براساس میزان دستمزد مشاغل مختلف، تصمیم‌گیری کنیم. البته گرایش‌های مختلف در میزان درآمد مهندسین برق، تفاوتی ایجاد نمی‌کنند بلکه نوع صنعت و زمینه فعالیت، نقش تاثیرگذارتری در تعیین میزان حقوق شما خواهد داشت. با این حال، مشاغل زیر جزء پردرآمدترین موقعیت‌های شغلی در این حوزه به شمار می‌روند:

·         صنعت نفت

·         طراحی سیستم‌های کامپیوتری

·         صنعت هوافضا

·         صنایع مرتبط با نیمه‌رساناها

آینده کاری و بازار کار مهندسی برق

به نظر می‌رسد که بازار کار استخدام مهندسی برق در آینده‌ای نه‌چندان دور، با تغییرات زیادی روبرو خواهد شد. شرکت‌های فعال در این صنعت به منظور ارائه راهکارهایی بهتر برای تولید، ذخیره سازی و مصرف انرژی الکتریکی اغلب تمرکز و توجه بالایی به بخش تحقیق و توسعه دارند. در ادامه فهرستی از موضوعات مهم در آینده‌ این صنعت آورده شده است:

·         شبکه‌های توزیع هوشمند الکتریسیته

·         خودروها و ماشین آلات الکتریکی

·         اینترنت اشیاء (IoT)

·         محصولات پیش‌ساخته

·         انتقال بی‌سیم نیروی الکتریکی

·         دستگاه‌های همراه وایرلسی

·         فناوری‌های روشنایی کم-مصرف

·         توسعه‌ی پایدار

·         باتری‌های بهتر

·         رباتیک

·         هوش مصنوعی

جمع‌بندی

از زمانی که ادیسون نیروی برق را به خدمت نیازهای بشری درآورد تا به امروز، تجهیزات، سیستم‌ها و روش‌های الکتریکی و الکترونیکی بسیاری راه خود را به صنایع مختلف باز کرده‌اند. فردی که می‌تواند این سیستم‌ها و قطعات را طراحی کند؛ توسعه بدهد و بر نحوه کار آنها نظارت داشته باشد مهندس برق است.

فارغ از مشاغل دولتی مانند کار در صنایع نظامی، هواپیمایی و هوافضا، خودرو‌سازی، شرکت‌های مخابراتی و صنایع موشکی، مشاغلی مانند ساخت و ساز، مهندسی پزشکی و نیروگاه‌ها هم به استخدام این متخصصین وجود دارد؛ البته در مشاغل نیمه دولتی و خصوصی، معمولا نیاز به استخدام مهندس برق قدرت بیشتر از سایر گرایش‌هاست.

مهندسان برق در چهار گرایش برق قدرت، برق کنترل، برق مخابرات و برق الکترونیک تحصیل می‌کنند که هر یک پاسخگوی بخشی از نیازهای بازار در صنعت برق هستند. روزانه در سایت جاب ویژن تعداد زیادی آگهی همکاری برای هر کدام از این گرایش‌ها منتشر می‌شود که می‌توانید آنها را مشاهده نموده و برای آن‌ها رزومه ارسال کنید.

اگرچه منابع درسی و دانشگاهی برای این رشته بسیار سخت و پیچیده هستند و دانشجویان موظف به گذراندن آن‌ها هستند؛ اما علاوه بر آنها لازم است به زبان انگلیسی و نرم‌افزارهای تخصصی هم مسلط باشید. مهارت‌های زبان انگلیسی از آن رو برای شما اهمیت دارد که بتوانید منابع تخصصی و اصلی را مطالعه کنید و خود را همگام با علم روز کنید. توانایی کار با نرم‌افزارها هم یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های کارفرما در هنگام جذب مهندس برق است. امیدواریم با استفاده از این اطلاعات، شناخت بهتری از این حوزه مهندسی پیدا کرده باشید و بتوانید زودتر شغل دلخواه و موردنظرتان را پیدا کنید.

جاب ویژن بازدید : 24 یکشنبه 17 اسفند 1399 نظرات (0)

رزومه اولین مواجهه کارفرما با شما و توانایی‌هایتان است و کوچک‌ترین اشتباهی در ساخت رزومه می‌تواند به ردشدن درخواست شما منجر بشود. مطمئنا هیچ کس دوست ندارد درخواست شغلی‌اش تنها به خاطر اشتباهات کوچک در رزومه‌نویسی پذیرفته نشود. اما نگران نباشید! با کمک رزومه ساز آنلاین و رایگان جاب ویژن در عرض چند دقیقه می‌توانید رزومه‌ای استاندارد به دو زبان فارسی و انگلیسی در قالبی استاندارد و حرفه‌‌ای برای خود بسازید. اما رزومه ساز چیست و چطور می‌توانیم از آن استفاده کنیم؟

در این مقاله جاب ویژن علاوه بر سرویس رزومه ساز رایگان در مورد نکات مهم رزومه نویسی و انواع قالب‌‌های رزومه صحبت خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید.

انواع مدل‌های استاندارد رزومه نویسی


در حقیقت، انواع مختلفی از رزومه کاری وجود دارد که هرکدام با هدف خاصی نوشته می‌شوند و برای کارجویان خاصی مناسب‌ هستند. با اندکی جستجو و مشاهده نمونه‌های رزومه کاری متوجه تفاوت‌های ساختاری و محتوایی آن‌ها خواهیم شد. به طور کلی ۴ قالب اصلی برای نوشتن رزومه وجود دارد:

هدفمند (Targeted): این نوع رزومه اختصاصا برای یک موقعیت شغلی خاص نوشته می‌شود و تاثیرگذاری بالایی دارد.

رزومه ترتیب زمانی (Chronological Resume): در این نوع رزومه، سوابق کاری و تحصیلی به ترتیب زمانی معکوس (از آخر به اول) نوشته می‌شود.

عملکردی یا مهارتی (Functional Resume): در این مدل، تمرکز اصلی بر تجربیات و مهارت‌هایی است که کسب کرده‌اید (بدون ترتیب زمانی).

ترکیبی (Combination Resume): ترکیبی از دو مدل بالاست که شامل سوابق کاری برحسب زمان و شرح تجربیات و مهارت‌های کسب شده می‌شود.

به طور کلی رزومه ترکیبی با امکان ویرایش، بهترین و کاربردی‌ترین نوع است و برای اکثر کارجویان در اغلب موقعیت‌های شغلی قابل استفاده است. کاربرد هرکدام از این رزومه‌ها با همدیگر تفاوت دارد و لازم است با توجه به موقعیت شغلی و تجربیات خود، بهترین نوع را انتخاب کنید.

رزومه ساز جاب ویژن امکان ساخت رزومه‌ای کامل و استاندارد به دو زبان انگلیسی و فارسی را در اختیار کارجویان عزیز قرار می‌دهد تا بدون نگرانی از استاندارد بودن قالب رزومه، بتوانند با خیال راحت به جستجوی شغل موردنظرشان بپردارند.

برای افراد تازه‌کار و بی‌تجربه چه رزومه‌ای مناسب است؟

اگر تازه فارغ‌التحصیل شده‌اید و هنوز سابقه کاری ندارید بهتر است از مدل عملکردی یا مهارتی استفاده کنید. در این نوع رزومه می‌توانید خلاء سابقه کاری را با فعالیت‌های دانشجویی، داوطلبانه و کارآموزی پر کنید و به مهارت‌های فردی و توانمندی‌های کسب شده اشاره کنید. به این ترتیب، به کارفرمایان نشان می‌دهید که گرچه هنوز سابقه کار حرفه‌ای ندارید؛ اما مهارت‌های لازم برای انجام شغل مورد نظر را کسب کرده‌اید.

معرفی رزومه ساز دو زبانه و رایگان جاب ویژن

 رزومه ساز یکی از امکانات ویژه و پرطرفدار سایت جاب ویژن است که امکان ساخت رزومه‌ای استاندارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن را در اختیار کارجویان قرار می‌دهد. مزیت رزومه ساز تنها قالب زیبا و حرفه‌‌ای آن نیست و اطلاعات مورد نیاز را به صورتی استاندارد در رزومه قرار می‌‌دهد. همین‌طور ساخت همزمان رزومه انگلیسی و افزودن امکانات ویژه مثل لینک نمونه کار و فایل صوتی هم از جمله مواردی هستند که باعث تقویت و اعتبار بیشتر رزومه شما می‌شود.

ویژگی‌های رزومه ساز

·         قالب استاندارد و حرفه‌ای و درعین حال زیبا

·         ساخت همزمان رزومه فارسی و انگلیسی

·         افزودن فایل معرفی صوتی برای تاثیرگذاری بیشتر

·         دانلود، پرینت و استفاده به عنوان رزومه شخصی

·         اضافه کردن لینک نمونه کار

·         ویرایش و آپدیت

·         به اشتراک‌گذاری از طریق لینک آدرس یکتا

چطور در رزومه ساز اطلاعاتمان را وارد کنیم؟

کار با رزومه ساز و ساخت رزومه بسیار راحت و آسان است و فقط به چند دقیقه زمان نیاز دارد. برای این کار، کافی است بعد از ثبت نام در سایت جاب ویژن، به صفحه رزومه ساز مراجعه کنید و با درج اطلاعات شخصی و تجربیات کاری در چند دقیقه رزومه کاری با فرمت و قالب حرفه‌ای داشته باشید.

یکی از مزایای مهم رزومه ساز جاب ویژن دوزبانه بودن آن است؛ به این صورت که همزمان که اطلاعات را تکمیل می‌کنید رزومه ساز انگلیسی اطلاعات را به صورت همزمان ترجمه و در رزومه انگلیسی وارد می‌کند. به این ترتیب، دیگر نیازی به ترجمه رزومه به انگلیسی نخواهید داشت.

با مراجعه به صفحه رزومه ساز می‌توانید نمونه رزومه کاری را مشاهده کنید تا بیشتر با نتیجه نهایی آشنا شوید. با‌این‌حال، برای اینکه بهتر و بیشتر با روند استفاده از رزومه ساز آشنا شوید مراحل تکمیل اطلاعات را به ترتیب توضیح می‌دهیم:

تکمیل مشخصات کارجو و اطلاعات تماس

اطلاعات اولیه کارجو مانند مشخصات فردی، اطلاعات تماس، گروه شغلی مورد نظر و حداقل حقوق درخواستی را در این بخش وارد ‌‌کنید.

در انتهای صفحه در قسمت گروه شغلی می‌توانید از منوی موجود، حداکثر ۳ گروه شغلی را انتخاب و به رزومه‌ اضافه کنید. توصیه می‌کنیم گروه شغلی را دقیق و کاملا مرتبط انتخاب کنید؛ چون سیستم هوشمند جاب ویژن، براساس همین موارد به شما موقعیت‌‌‌های شغلی را پیشنهاد می‌دهد. همین طور اگر بعد از مدتی گروه و زمینه شغلی‌تان تغییر کرد حتما این بخش را ویرایش کنید و گروه شغلی جدید را اضافه کنید تا پیشنهادات شغلی مرتبط را مشاهده کنید.

اطلاعات مربوط به سوابق کاری گذشته کارجو

عنوان شغلی، نام سازمان، زمینه فعالیت و تاریخ شروع و پایان همکاری از جمله اطلاعاتی هستند که در این قسمت می‌بایست تکمیل شود. با کلیک روی دکمه افزودن سابقه کاری جدید می‌توانید سوابق کاری خود را در این صفحه اضافه کنید.

در انتهای صفحه قسمتی برای شرح وظایف و دستاوردهای شغلی وجود دارد. توصیه می‌کنیم حتما این بخش را با دقت کامل کنید؛ چون اطلاعات دقیق‌تری از تجربیات کاری شما به کارفرما می‌دهد که می‌تواند باعث ایجاد تمایز رزومه شما با سایر متقاضیان شود.

مهارت‌های ویژه کارجو و افزودن لینک نمونه کار

 

در این بخش میزان تسلط بر زبان‌‌‌های خارجی، آشنایی با نرم‌افزارها و هر نوع مهارت تکمیلی دیگری که دارید وارد کنید. اگر به جز زبان انگلیسی با زبان دیگری آشنایی دارید با کلیک روی دکمه افزودن، می‌توانید سطح مهارت خود در آن زبان را نیز تعیین کنید.

برای افزودن مهارت‌های نرم‌افزاری می‌توانید از منوی جستجوی نرم‌افزار استفاده کنید و نرم‌افزار مربوطه و میزان آشنایی با آن را انتخاب کنید. میزان آشنایی با نرم‌افزارهای مختلف به ویژه نرم‌افزارهای مرتبط با موقعیت شغلی کنونی، از جمله مواردی هستند که موقع بررسی رزومه‌ها به آن توجه زیادی می‌شود.

یکی از امکانات ویژه این بخش، امکان درج لینک نمونه کار است. در مورد بسیاری از موقعیت‌های شغلی مثل برنامه‌نویسی، گرافیک، عکاسی و تولید محتوا قرار دادن لینک نمونه کار در رزومه به تسریع روند گزینش و استخدام شما کمک زیادی می‌کند. پس پیشنهاد می‌کنیم از این امکان استفاده کنید و رزومه‌تان را تقویت کنید.

مدارک دانشگاهی اخذ شده

در این صفحه با کلیک روی افزودن سابقه تحصیلی می‌توانید اطلاعات تحصیلی شامل رشته و مقطع تحصیلی، نام دانشگاه، تاریخ شروع و پایان تحصیل را وارد کنید. در صورتی که تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) هم دارید با کلیک روی افزودن سابقه تحصیلی می‌توانید تحصیلات دیگرتان را وارد کنید. سیستم هوشمند رزومه ساز جاب ویژن به طور اتوماتیک و براساس زمان شروع و پایان تحصیل، آن‌ها را به‌ترتیب زمانی معکوس مرتب می‌کند.

افزودن اطلاعات تکمیلی و ساخت رزومه

در آخرین بخش می‌توانید هرگونه اطلاعات تکمیلی مثل دوره‌های آموزشی، جوایز و افتخارات، کتاب‌های و مقالات و فعالیت‌های داوطلبانه را به رزومه اضافه کنید. تکمیل اطلاعات این بخش ضروری نیست؛ اما مسلما به تکمیل‌‌تر شدن و تقویت رزومه کاری شما کمک زیادی می‌کند.

در بخشِ «درباره من» در چند خط کوتاه خود و تجربیات کاریتان را به کارفرما معرفی کنید. از آنجا که مسئول بررسی رزومه‌ها معمولا زمان بسیار کوتاهی صرف خواندن رزومه شما می‌کند افزودن این توضیح چکیده می‌تواند به دیده شدن شما کمک بیشتری بکند.

علاوه بر این، در صورت تمایل می‌توانید عکس رسمی خود را نیز به رزومه اضافه کنید. حتما از عکس رسمی و پرسنلی استفاده کنید و از قرار دادن تصاویر غیررسمی و نامناسب اکیدا خودداری کنید.

یکی دیگر از امکانات ویژه و متمایزِ رزومه ساز جاب ویژن، امکان معرفی صوتی است! در این بخش می‌توانید خود را در قالب فایل صوتی حداکثر ۲ دقیقه‌ای به کارفرما معرفی کنید.

معرفی صوتی شناختی بهتر و ملموس‌تر به کارفرما می‌دهد. به ویژه در مشاغلی حوزه فروش و مشاغل مرتبط با بازاریابی که فن بیان اهمیت زیادی دارد ارسال فایل معرفی صوتی می‌تواند تاثیر مثبتی بر کارفرما بگذارد.

در انتها روی پایان ثبت رزومه کلیک کنید و تمام! رزومه دو زبانه شما ساخته شد و در پروفایل شما قرار گرفت.

امکان ارسال رزومه برای افراد با آدرس یکتا

اکنون با مراجعه به پروفایل خود می‌توانید رزومه‌ را مشاهده و در صورت لزوم آن را ویرایش و به‌روزرسانی کنید. همچنین می‌توانید با دانلود و پرینت، از آن به عنوان رزومه شخصی استفاده کنید.

در ضمن، با کلیک روی آیکون اشتراک‌گذاری در بالای پروفایل و کپی کردن آدرس یکتای رزومه خود می‌توانید آن را با افراد مختلف به اشتراک بگذارید.

سیستم هوشمند جاب ویژن چطور به استخدام شما کمک می‌کند؟

 

پیشنهاد منطبق‌‌‌ترین فرصت‌های شغلی با توجه به رزومه و سوابق کاری شما یکی از امکانات خاص جاب ویژن است. شما قبل از ارسال آن، به کمک سیستم هوشمند انطباق می‌توانید از میزان انطباق رزومه با هر موقعیت شغلی مطلع شوید و بعد برای آن شغل، درخواست بدهید. به این ترتیب، با ارسال رزومه برای مرتبط‌ترین موقعیت‌های شغلی، شانس دعوت به مصاحبه و استخدام خود را افزایش خواهید داد.

رزومه کاری Resume چه تفاوتی با CV دارد؟

رزومه و CV دو نوع معرفی شغلی هستند که در بسیاری از مواقع به اشتباه به جای یکدیگر استفاده می‌شوند. در صورتی که رزومه با curriculum vitae که به اختصار CV گفته می‌شود تفاوت‌های زیادی دارد.

CV نگاهی جامع و مفصل‌تر به زندگی حرفه‌ای شما دارد و هر جنبه از تحصیل، شغل و تجربیات کاری شما را به تفصیل در بر می‌‌گیرد. CV می‌تواند چندین صفحه باشد؛ اما resume باید کوتاه و مختصر و حداکثر در ۲ صفحه نوشته شود. رزومه خلاصه‌ای از تجربیات کاری شماست و بیشتر بر ۱۰-۱۵ سال گذشته تمرکز دارد. رزومه، برعکس CV که شرح حالی بسیار جامع و مفصل است، برای هر موقعیت شغلی بهتر است ویرایش شود و در آن بیشتر به تجربیات کاری مرتبط اشاره شود.

در اکثر موقعیت‌‌های شغلی از شما resume می‌خواهند و براساس اطلاعات کوتاه و مختصری که در ۲ صفحه نوشته‌اید تصمیم می‌گیرند شما را به مصاحبه استخدامی دعوت کنند یا خیر. به همین دلیل، قبل از جستجوی کار، یادگیری اصول رزومه نویسی و نوشتن یک رزومه حرفه‌ای و استاندارد بسیار ضروری و لازم به نظر می‌رسد.

 

اشتباهات رزومه نویسی که برخی کارجویان انجام می‌دهند

فرستادن رزومه برای مشاغل غیرمرتبط با تجربیات کاری خود.

برای این‌که زودتر شغل موردنظرتان را پیدا کنید و به مرحله شیرین استخدام برسید توصیه می‌کنیم از ارسال رزومه به صورت رندوم و فله‌ای خودداری کنید. اطلاعات مربوط به موقعیت شغلی و شرح وظایف آگهی را به دقت مطالعه کنید و تنها در صورتی که واجد شرایط هستید، برای آن شغل، رزومه ارسال کنید. این کار کمک می‌کند تمرکز بیشتری روی موقعیت شغلی دلخواه پیدا کنید و با صرف هزینه و انرژی کمتری به موقعیت شغلی دلخواهتان برسید.

نوشتن رزومه در قالبی غیراستاندارد و نامناسب

رزومه کاری اولین برخورد و مواجهه غیرمستقیم کارفرما با شماست. قالب رزومه غیراستاندارد و غیرحرفه‌ای تاثیر بدی روی وجهه شما می‌گذارد و هرقدر هم باتجربه باشید تصویری غرحرفه‌‌ای از شما ارائه می‌‌‌‌دهد. پس قبل از هرچیز با ساخت رزومه کاری در قالبی استاندارد به کارفرما نشان دهید که حرفه‌ای و باتجربه هستید. با استفاده از سرویس رزومه ساز جاب ویژن در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانید رزومه‌ای استاندارد و حرفه‌ای داشته باشید.

جمع‌بندی

همین حالا با مراجعه به صفحه رزومه ساز جاب ویژن می‌توانید در چند دقیقه برای خود رزومه کاری بسازید.کار با رزومه ساز بسیار ساده است و تنها کافی است با تکمیل و وارد کردن اطلاعات شخصی و کاری، رزومه ای دو زبانه بسازید.

بسیاری از کارجویان دغدغه نوشتن یک رزومه کاری استاندارد و جذاب را دارند تا بتوانند به کمک آن به شغل ایده‌‌آل خود دست پیدا کنند. سرویس رزومه ساز جاب ویژن امکانی ویژه برای کارجویان است که این دغدغه را برطرف می‌‌کند و امکان ساخت رزومه‌ای استاندارد و حرفه‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد. سرویس رزومه ساز حتی می‌تواند شانس استخدام شما را بیشتر کند.

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 69
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 118
  • بازدید ماه : 297
  • بازدید سال : 1,417
  • بازدید کلی : 3,441